Zoek
Sluit dit zoekvak.

5# Naples/Marco Island KOA

Deze camping ligt op een perfecte locatie om de Everglades te bezoeken. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een airboat tour gedaan door de Everglades, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in de Everglades.

6# Miami KOA, Homestead

Deze camping ligt op een half uur rijden van Miami en is een prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een dagje Miami gedaan, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in Miami.

7# St. Augustine Beach KOA

Deze camping ligt op een steenworp afstand van het prachtige St. Augustine Beach. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een dagje strand gedaan, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in St. Augustine.

8# Fort Myers/Pine Island KOA

Deze camping ligt op een prachtige locatie op Pine Island, vlakbij Fort Myers. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een dagje Fort Myers gedaan, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in Fort Myers.

9# Clearwater/Lake Tarpon KOA

Deze camping ligt op een prachtige locatie aan Lake Tarpon, vlakbij Clearwater. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een dagje Clearwater gedaan, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in Clearwater.

10# West Palm Beach/Lion Country Safari KOA

Deze camping ligt op een prachtige locatie vlakbij West Palm Beach. De camping zelf is niet heel bijzonder, maar de faciliteiten zijn prima. Er is een zwembad, speeltuin en je kan er fietsen huren. Wij hebben hier een dagje West Palm Beach gedaan, een absolute aanrader! Lees hier meer over onze ervaringen in West Palm Beach.

Conclusie

Florida is een fantastische bestemming voor een camperreis met kinderen. De campings zijn kindvriendelijk en de omgeving biedt voor ieder wat wils. Of je nu houdt van natuur, strand, cultuur of pretparken, in Florida vind je het allemaal. Wij hopen dat onze top 10 je helpt bij het plannen van je reis. Veel plezier!

Top 10 Kindvriendelijke Campings in Florida

5# Periwinkle Campground, Sanibel Island

Sanibel Island was de grote verrassing van onze trip. Wat een heerlijk eiland! De vibe is heel anders dan op Key West, het is kleiner, rustiger en minder toeristisch. Periwinkle Campground is heel centraal gelegen op het eiland. De camping is super groen en er is een kleine “dierentuin”. Je kan heel veel watervogels spotten in de grote vijver, papegaaien in de kooien en er zijn zelfs aapjes te zien. De camping is ruim opgezet waardoor Floris ook lekker rond kon fietsen op zijn gehuurde fiets. Een echte aanrader als je op zoek bent naar kindvriendelijke campings in Florida!

6# Miami Everglades RV Resort, Miami

Deze camping ligt voor Amerikaanse begrippen heel dicht bij Miami, op ongeveer 45 minuten rijden. En heeft kinderen heel veel te bieden! Allerlei sportvelden, een groot zwembad en een speeltuin. De camping is ruim en het was er erg schoon, ook wel zo prettig. Lees hier de leukste dingen om te doen in Miami met kinderen.

7# West Palm Beach KOA, Loxahatchee

Wakker worden van brullende leeuwen en schreeuwende apen in Florida, wat wil je nog meer?! Deze camping ligt naast een dierentuin, die je uiteraard voor een voordelige prijs kan bezoeken als je ook op de camping staat. Wij hebben de dierentuin overgeslagen, maar de camping is ook top! Ook hier vind je meerdere sportvelden, een speeltuin en een zwembadje voor een verfrissende duik.

8# Larry and Penny Thompson Memorial Park & Campground, Miami

Op deze camping waren we net ingecheckt toen we hoorden dat het zwembad, met uit rotsen gemaakte glijbanen, gesloten was. Met 35+ graden op de thermometer hebben we toen besloten onze boeking alsnog te cancellen en door te rijden naar Miami Everglades RV Resort. Jammer want deze camping staat bekend om de bijzondere glijbanen die eindigen in een heerlijk verkoelend zwembadje.

9# Madeira Beach KOA, St. Petersburg 

Deze camping stond op onze lijst, maar we hebben last minute onze route wat aangepast, waardoor we hier niet zijn geweest. Het lijkt mij een heerlijke plek met de kids want er is een zwembad (incl bubbelbad), je kan er minigolf spelen, fietsen huren, vissen en lekker in de speeltuin spelen. Zowel in de winter als zomer zijn er ook allerlei activiteiten met gezelligheid en live muziek.

10# Clearwater Lake Tarpon KOA, Palm Harbor

Als laatste op deze lijst van kindvriendelijke campings in Florida, Clearwater Lake Tarpon KOA. Ook deze camping hebben we last minute overgeslagen omdat we het zo naar onze zin hadden op Sanibel Island. Als je wel richting Clearwater rijdt dan lijkt dit een topper. Deze camping ligt dichtbij een aantal mooie stranden, heeft een heerlijk zwembadje en ook hier kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Aanbevolen Artikelen

Vind je dit artikel “Top 10 Kindvriendelijke campings in Florida” leuk? Dan vind je deze artikelen ook leuk:

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door KOA. 

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie