Kies je taal:

Top 20 Bezienswaardigheden in Florida met kinderen

Wij hebben een waanzinnig mooie camperreis gemaakt door Florida, the sunshine state. Florida is een top bestemming met kinderen, er is zoveel te doen!! Om er voor te zorgen dat je door de bomen het bos blijft zien deel ik heel graag onze Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kinderen! 

Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kinderen

1. Walt Disney World Resort 

Wie houd er niet van Disney?! Onze kinderen zijn mega fan van Mickey, Minnie, Elsa, Anna, Buzz, eigenlijk van alle Disney figuren. Disney World is met recht een “world”. Je vindt hier meerdere parken, heel veel hotels en zelfs een Disney camping. Deze camping is echt een aanrader wanneer je Disney World met de camper bezoekt.

Entree:

Kinderen vanaf:  93 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 100 USD

2. Kennedy Space Center

Ik twijfelde of Kennedy Space Center leuk zou zijn voor onze kids (2 en 4 jaar), maar niets was minder waar. Floris is op de foto gegaan met een astronaut, de “Rocket Garden” was een hit en ook Atlantis vonden ze reuze interessant. Ook is er een overdekt speeltuintje, dus mochten de kids even moeten uitrazen, geen probleem ?

Entree:

Kinderen vanaf:  40 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 50 USD

3. Everglades Air Boat

Als je de Everglades bezoekt dan is deze spectaculaire trip een must. Je stapt op een boot met aan de achterkant een hele, hele, grote propellor. Door de propellor “zweef” je als het ware over het water. Het landschap in de Everglades is heel bijzonder! En de wildlife ook! De kids werden helemaal enthousiast bij het zien van de eerste krokodil.

Entree:

Kinderen vanaf:  15 USD (tot 4 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 28 USD

4. Tarpons voeren 

Wat voeren?! Tarpons! Hele grote vissen, ze kunnen met gemak 1-1,5 meter worden. Op een van de Florida Key’s, Islamorada, vind je Robbie’s. Bij Robbie’s kun je een bakje vis kopen. Wanneer je de haven inloopt kun je vanaf de steigers de tarpons voeren. Let wel goed op, deze vissen hebben een scherpe rij tandjes in hun mond.

Entree:

Kinderen vanaf:  2 USD (emmertje vis om te voeren 3 USD)

Volwassenen vanaf: 2 USD

5. Universal Studio’s

Tijdens onze trip hebben wij Universal door tijdgebrek over moeten slaan. Ook is er iets minder te doen voor kleine kids. Met iets oudere kinderen hadden wij zeker plaats gemaakt in ons reisschema. De Harry Potter attractie schijnt namelijk fenomenaal te zijn!

Entree:

Kinderen vanaf:  105 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 110 USD

6. Shelling op Sanibel

“Shelling” is de engelse term voor het verzamelen van schelpen. Sanibel Island (aan de westkust van Florida), staat bekend als een van de beste shelling spots ter wereld. Bij het visitor center kan je gratis een gidsje halen met daarin alle schelpen. Wij hebben met een netje en emmertje in de hand de stranden afgezocht. Floris en Lotte vonden het super!! En een gratis highlights is natuurlijk ook heel welkom op deze lijst Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kids..

Entree: gratis

7. Dolfijnen en zeekoeien spotten

Wij hebben op Sanibel Island een boottocht gemaakt op Tarpon Bay. Een groot deel van dit gebied is beschermd. Naast heel veel vogels kun je met een beetje geluk ook zeekoeien en dolfijnen spotten. Wij hadden heel veel geluk en hebben beide gezien. Met name de zeekoeien vond ik een hele bijzondere ervaring. Toen ze hun dikke snuiten boven het water uitstaken waren Floris en Lotte helemaal onder de indruk.

Entree:

Kinderen vanaf:  15 USD

Volwassenen vanaf: 23 USD

8. Stranden van Miami 

Miami heeft hele mooie stranden! Floris en Lotte werden heel blij van Miami South Beach en Key Biscayne Beach. South Beach heeft heerlijk wit zand maar wel een vrij heftige branding. De kids vonden dit strand met name fantastisch omdat er net achter het strand veel speeltuintjes zijn. Key Biscayne heeft veel minder branding en ligt in een soort van park waar je kan zitten, bbqen, fietsen kan huren en waar je ook speeltuintjes vindt.

Entree: gratis

9. Sealife

Eigenlijk kun je ook zo 2 weken vullen door alleen in Orlando alle parken te bezoeken. Sealife hebben wij helaas niet kunnen bezoeken omdat we een beperkt aantal dagen in Orlando hadden en meer dan 1 dag wilden besteden in Disney. Maar als je langer de tijd hebt dan is Sealife zeker de moeite waard! Je kan hier meer dan 5000 onder water dieren spotten.

Entree:

Kinderen vanaf: 20 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 25 USD

10. Schildpadden ziekenhuis

Je vind dit ziekenhuis op Marathon, een van de Florida Keys. Je kan hier een rondleiding krijgen en zo zien hoe de gewonde en uitgeputte schildpadden geholpen worden, met als doel om ze weer uit te zetten. En als je geluk hebt mag je de schildpadden zelfs voeren. Niet alleen leuk, maar ook nog eens zeer verantwoord omdat je met jouw bezoekje de schildpadden steunt. Dus een welverdiend plaatsje in onze Top 20 bezienswaardigheden in Florida met de kinderen.

Entree:

Kinderen vanaf:  11 USD (tot 4 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 22 USD

11. Key West Trolley

Als je op Key West bent dan is de hop-on-hop off trolley een hele relaxte manier om de stad te verkennen. Floris en Lotte konden lekker zitten en zagen zo Key West aan zich voorbij trekken. Je kan op meerdere locaties uitstappen, rustig rondwandelen, een ijsje halen of even de Key Lime Pie proeven en weer instappen en doorrijden.

Entree:

Kinderen vanaf:  10 USD

Volwassenen vanaf: 29 USD

12. Legoland

Wist jij dat er ook een Legoland te vinden is in Florida? Hier is van alles te doen voor kleine en wat grotere kids. Er is zelfs een Legoland hotel, dus 24/7 fun.

Entree:

Kinderen vanaf:  94 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 100 USD

13. Daytona International Speedway

Deze racebaan is zeker een bezoekje waard voor kinderen die helemaal gek zijn van auto’s en racen. Natuurlijk kan je een race bezoeken, maar je kan ook allerlei leuke tours boeken. Check de event kalender en de beschikbaarheid van de tours voor je een bezoek plant, zodat je het meeste uit je dag kan halen.

Entree: ja, kosten hangen af van welk event/ race je bijwoont.

14. Venetian Pool 

Midden in Miami vindt je dit bijzondere “zwembad”. Het is een historisch complex met een fantastische lagune waarin je kan zwemmen. Helaas kwamen wij er last minute achter dat je vanaf 3 jaar binnen mag (en Lotte was 2 jaar en 11 maanden). Maar als de kids 3+ zijn dan is dit een absolute aanrader!

Entree:

Kinderen vanaf:  10 USD

Volwassenen vanaf: 15 USD

15. Busch gardens 

Pretpark meets dierentuin, dat is Bush Gardens in Tampa. Een super bestemming met kinderen van verschillende leeftijden. Je kan kiezen voor een adrenalinekick in een van de rollercoasters, dieren kijken of een show bijwonen. Alles kan.

Entree:

Kinderen vanaf:  90 USD (tot 3 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 90 USD

16. Children’s Museum

In Miami vind je dit bijzondere museum. Kinderen kunnen er van alles doen, knutselen, interactieve spelletjes en veel meer. Dus niet kijken en nergens aankomen, maar lekker aan de slag!

Entree:

Kinderen vanaf:  20 USD (tot 1 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 20 USD

17. Sunsplash Waterpark

Is het grootste waterpark van Florida en te vinden in Cape Coral. Voor alle leeftijden is hier wat te doen. Voor kleine baby’s die met papa en mama willen poedelen tot de wat oudere kids die van de meest spectaculaire waterglijbanen af willen suizen.

Entree:

Kinderen vanaf:  18 USD (tot 2 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 20 USD

18. Wynwood walls 

Wynwood is een heel bijzonder stukje Miami. Het is rauw, urban en je vindt er de Wynwood walls. Street-art van een heel hoog niveau. In dit afgesloten stukje Wynwood loop je door en langs warehouses die zijn omgetoverd tot kunstwerken door allerlei schilderingen. Floris vond dit echt helemaal fantastisch, hij wilde met elke schildering op de foto.

Entree: gratis

19. Miami Zoo

Ik ben zelf geen mega fan van dierentuinen (ik zie dieren liever in het wild), maar de meeste kinderen (waaronder de onze) vinden het fantastisch! Dus een bezoekje aan Miami Zoo zal je zeker in dank afgenomen worden.

Entree:

Kinderen vanaf:  18 USD (tot 2 jaar gratis)

Volwassenen vanaf: 22 USD

20. Diamond D horse stables

De laatste tip in deze lijst van bezienswaardigheden in Florida! Op deze range in Jacksonville kunnen (kleine) cowboys en cowgirls hun hart ophalen. Er kan een ritje gemaakt worden op een pony, lange ritten te paard, huifkartochten in ieder geval een dag met veel paarden. En waardige hekkensluiter van Top 20 bezienswaardigheden in Florida voor de kinderen (en natuurlijk ook voor jou ?

Entree, afhankelijk van de activiteit, bv paardrijden

Kinderen vanaf:  50 USD (1 uur)

Volwassenen vanaf: 50 USD

Vind je dit artikel “ Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kinderen ” leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Onze camper reis door Florida, welke route en wat gaan we doen? 

Onze avonturen op de Florida Keys met kinderen 

 

Kids Love Travel: bezienswaardigheden in Florida Kids Love Travel: bezienswaardigheden in Florida Kids Love Travel: bezienswaardigheden in Florida

 

 

Dit artikel “ Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kinderen ” is mede mogelijk gemaakt door Tioga Tours.

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights