Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reizen naar Mexico met kinderen is een avontuur vol indrukwekkende Maya-tempels, witte Caribische stranden en wuivende palmbomen. Ontdek koloniale steden verborgen in het tropisch regenwoud, vol met wilde dieren. Mexico biedt actie, cultuur, natuur en ontspanning voor het hele gezin. De reizende moeders van RiksjaKids delen hun highlights in reizen naar Mexico met kinderen.

Top 5 Highlights in Mexico met Kinderen

#1 Verloren tempelstad Calakmul

Verborgen in het tropisch regenwoud liggen de jungle tempels van Calakmul. Deze tempels zijn de hoogste Maya-tempels van Mexico en bieden een indrukwekkend uitzicht over de jungle.

#2 Peddelen op Blue Lagoon Bacalar

Maak een tussenstop in Bacalar voor wat ontspanning. De lagune van Bacalar is kraakhelder en perfect voor een vroege ochtend kajaktocht.

#3 Indiana Jones in de jungle

Bezoek Palenque, een van de meest bekende Maya ruïnes. Ga dieper het oerwoud in om minder bezochte tempels en wildlife te ontdekken.

#4 Thuis bij de Maya

Wandel door een authentiek Maya-dorp en leer hoe je zelf tortilla’s kunt maken. Bezoek ook de beroemde Chichen Itza-tempel.

#5 Caribische sferen

Ontdek het Caribische strand van Isla Mujeres. Geniet van de relaxte sfeer, de wuivende palmbomen en het turquoise blauwe water.

Dit zijn de favoriete highlights in Mexico met kinderen van de reizende moeders van RiksjaKids. Ben jij al in Mexico geweest, wat is jouw favoriete spot?

Dit artikel is geschreven door de reizende moeders van RiksjaKids.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie