Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verenigde Staten

Ontdek de uitgestrekte Verenigde Staten tijdens een onvergetelijke familievakantie vol uiteenlopende ervaringen. Begin je reis in New York City, waar iconische bezienswaardigheden zoals Times Square, Central Park en het Vrijheidsbeeld wachten. Dompel jezelf onder in de levendige cultuur van San Francisco, rijd met kabelbanen en verken Fisherman’s Wharf. Ontdek de magie van Disney in Disneyland in Californië of Walt Disney World in Florida, waar betoverende themaparken plezier bieden voor alle leeftijden. Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon in Arizona, het Yellowstone National Park in Wyoming of de prachtige stranden van Hawaï. Geniet van de klassieke Amerikaanse keuken met hamburgers, barbecue en heerlijke desserts zoals appeltaart en ijs.

Ervaar lokale tradities door festivals, rodeo’s of Fourth of July-vieringen bij te wonen. De Verenigde Staten bieden een breed scala aan gezinsvriendelijke accommodaties, van stadshotels tot gezellige hutten en resorts aan het strand. Geniet van buitenavonturen zoals wandelen in nationale parken, skiën in de Rockies of surfen in Californië. Ervaar de warmte en gastvrijheid van Amerikanen terwijl je door dit uitgestrekte en diverse land reist. In de Verenigde Staten wacht een perfecte mix van avontuur, cultuur en opwinding.

file-856

10 Attracties die je echt niet mag missen in Disney World Orlando met kinderen

file-848

Wat zijn de voordelen en nadelen van een vakantie met de camper en kinderen?

file-772

De mooie Florida Keys met kinderen, dit zijn de 10 leukste things to do!

file-673

Top 5 leukste kindvriendelijke hotels in Florida

file-647

Hawaii met een baby, hell yeah of hell no?!

file-645

3 Weken op campervakantie in Amerika? Dit zijn de mooiste routes!

file-640

De beste tips ter voorbereiding op jouw reis naar Amerika!

file-532

New York met kleine kinderen, doen of niet doen?

file-459

New Orleans met kinderen: 10 dingen die je absoluut moet doen!

file-407

Waarom een camper perfect is voor een rondreis met kinderen!

file-286

Michigan met kinderen: de leukste highlights!

file-277

I love to travel, ook met baby!

Ik hoor ze nog steeds, de reacties: “Dat denk je nu, maar geloof mij, als de kleine er eenmaal is dan denk je daar heeeeeel anders over!”. Uhhhhm….. NEE dus. Met een grote...