Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nepal

Nepal biedt staat bekend om haar torenhoge bergen, oude tempels en levendige cultuur. Begin in Kathmandu, waar je Durbar Square, Swayambhunath Stupa en bruisende markten kunt verkennen. Ontdek gezinsvriendelijke trekkingopties in de Annapurna- of Everest-regio’s, geschikt voor alle leeftijden. Ervaar de spanning van wildwaterraften op de Trishuli-rivier of ga op junglesafari in Chitwan National Park om neushoorns, tijgers en olifanten te spotten. Verken Pokhara, een rustig stadje aan het meer, waar je kunt varen op het Phewa-meer en een prachtig uitzicht op de Himalaya hebt.

Leer meer over de Nepalese cultuur door traditionele dorpen te bezoeken en deel te nemen aan lokale festivals en ceremonies. Geniet van de Nepalese keuken, waaronder momos (dumplings), dal bhat (rijst en linzen) en traditionele Newari-gerechten. Verblijf in gezinsvriendelijke lodges of pensions met prachtig uitzicht op de bergen en warme gastvrijheid. De vriendelijke bevolking en adembenemende landschappen van Nepal maken het een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar outdoor activiteiten en culturele ervaringen. Of je nu oude tempels verkent, door weelderige bossen wandelt of je verwondert over panoramische uitzichten op de bergen, Nepal zal je verrassen!

file-253

11 Reis vragen Liebster Award

Wat is de voornaamste reden dat je over reizen wilde gaan bloggen? Voordat ik kids kreeg was reizen mijn grootste passie en mooiste hobby. Toen ik eenmaal rond waggelde met een flinke buik,...