Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wij zijn Kevin, Aafje, Floris (2012) en Lotte (2014), nice to meet you! Het zal je niet verbazen, wij houden van reizen!! We hebben al flink wat van de wereld mogen zien; van het mooie Thailand, tot Singapore, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Borneo en Nepal. Tot Amerika, Curaçao, Suriname, Panama, Tanzania, Zuid-Afrika, Egypte, Tunesië, Griekenland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Groot Brittannië, Turkije, Australië en nog heel veel meer! We hebben nu 50+ landen bezocht en onze bucketlist is nog heel lang!

Op Kids Love Travel enthousiasmeren, informeren en inspireren we iedereen om te reizen! Ook met (kleine kids). We delen de leukste dingen om te doen, de meest kindvriendelijke accommodaties, de kosten van een reis, reisverslagen en de mooiste routes.

Ook op onze socials zijn we te volgen. Op Facebook ligt de nadruk op het delen van onze blogs met tips & tricks op Instagram ligt de nadruk op het delen van de mooiste foto’s en video’s van onze reizen.

Samenwerken?

Natuurlijk kun je ook met ons samenwerken. In de afgelopen jaren hebben we al mooie partnerships en samenwerkingen gehad met brands als: Cathay Pacific, TomTom, KOA (Kampgrounds of America), Efteling, Disney, Riu, Hyatt, de Douane, Kid-O-Bunk, Obelink, Travelhome, Travel Essence, Tenzing Travel en nog veel meer verschillende hotels, kledingmerken, verkeersbureaus etc.

Deze samenwerkingen zijn allemaal anders van opzet, het kan gaan om een (pers-)reis, het schrijven van een review of artikel, win-acties, posten en maken van foto’s en video’s tot content samenwerkingen.

Statistieken

Volgers Instagram: 30.000, gemiddeld bereik post 50.00-100.000 Volgers Facebook: 3.950 Pageviews: 20.000+ (jan 2020) Wil je graag met ons samenwerken? Stuur dan een mailje naar [email protected] en ik bespreek graag alle mogelijkheden met je.