Kies je taal:

Waarom een camper perfect is voor een rondreis met kinderen!

Een rondreis maken, het avontuur tegemoet rijden, elke dag een nieuwe bestemming, de wereld aan je voeten… Wat zou je het graag (weer) doen! Maar kan het wel nu je kinderen hebt? Wij gingen voor je op onderzoek. En wat blijkt? Met een camper is die avontuurlijke rondreis met kinderen perfect te doen. De voordelen lees je in deze blog!

10 redenen voor een rondreis met kinderen in een camper

1# Altijd dezelfde slaapplaats

Tijdens je roadtrip kom je (bijna) elke dag wel op een nieuwe schitterende plek. Het mooie van een camper is dat je wél altijd hetzelfde bed in dezelfde slaapomgeving hebt om in te slapen. Dat geeft de kids rust, en jezelf dus ook!

2# Gezond en gezellig eten!

Na het opstaan zet je in een handomdraai het ontbijt op tafel. Geen taferelen met hongerige kids met een ochtendhumeur in volle restaurants dus! Hebben ze trek in wat lekkers tijdens het rijden? Je pakt zo wat te drinken of te eten uit de (koel)kast. 


In de avond sprokkel je samen hout en laat je de kinderen meehelpen met het aanmaken van het kampvuur, voor de barbecue. Ondertussen kunnen ze lekker buiten op de camping spelen tot het eten klaar is. Nog een groot voordeel? Je bent niet afhankelijk van het eten dat ze in restaurants serveren, maar kunt gezond koken voor je kroost.

3# Hoge nood? Geen paniek!

Je hebt altijd je eigen toilet en je eigen badkamertje bij de hand. Moet er iemand tijdens het rijden opeens héél nodig plassen? Geen probleem, je hoeft alleen de camper aan de kant van de weg te parkeren en ze op je eigen toilet te zetten. Die (vaak) vieze openbare toiletten hoef je gelukkig niet van binnen te zien deze vakantie.

4# Je hoeft niet te sjouwen met zware koffers

Je koffers pak je aan het begin van de reis uit en je bergt ze op. Aan het eind van de reis pak je ze weer in. Ideaal!

5# Lekker buitenspelen

Op de campings hebben je kinderen meer dan genoeg ruimte om te spelen, rond te rennen en zich uit te leven. Een groot voordeel boven het slapen in hotels. In de natuuurparken zijn de campings vaak extra ruim opgezet én hebben een fantastische locatie. Hebben ze het gehad met die wandeling langs de rand van de Grand Canyon? Pak de shuttlebus terug naar de camping, klap de stoeltjes uit en spelen maar.

6# Beleef het buitenleven

Met een camper ben je gewoon veel meer in de buitenlucht dan wanneer je reist met een auto en slaapt in hotels. Je kunt heerlijk samen buiten eten, genieten van de frisse (bos)lucht, zwemmen in dat meer bij de camping en met een beetje geluk spot je af en toe wilde dieren op de camping!

7# Jij hebt óók vakantie!

Liggen de kinderen ’s avonds (of ’s middags) lekker te slapen? In plaats van héél stilletjes in een donkere hotelkamer te hoeven zitten, zit jij heerlijk in de buitenlucht, bij een gezellig knetterend kampvuurtje, een goed boek te lezen of samen te kletsen met een drankje erbij. Misschien heb je uitzicht over de bergtoppen van de Canadese Rocky Mountains, of hoor je in de verte een van de vele IJslandse watervallen ruisen. Vakantiegevoel? Check!

8# Eén groot avontuur!

Voor de kids is het rijden en slapen in zo’n grote camper één groot avontuur. De camper wordt tijdens de reis hun huis. Het bovenste bed is hun domein, ze hebben hun eigen kast met speelgoed.. need we say more?

9# Je bespaart kosten

Heb je meer dan twee kinderen? Dan moet je bij hotels vaak twee kamers boeken, maar in een camper passen wel tot 8 personen! Wel zo gezellig om allemaal samen te kunnen slapen én kostenbesparend. Ook op de kosten van uit eten gaan bespaar je, want je kunt zelf je maaltijden klaarmaken.

10# Je bent flexibel

Sta je op een adembenemend plekje en willen jullie nog niet weg? Met een camper ben je flexibel en kun je vaak nog een nachtje blijven. Maar ook onderweg heb je de vrijheid om je eigen tempo te bepalen. Zie je een mooi plekje en is het tijd om even te stoppen, zodat de kinderen hun beentjes kunnen strekken? Parkeer je camper bij dat mooie uitzichtpunt of aan dat glinsterende bergmeer, klap je campingstoeltjes uit en relax! Een rondreis met kinderen is nog nooit zo makkelijke geweest!

Weet jij al wat jouw volgende bestemming wordt?

IJsland is een schitterende bestemming om samen met de kids in een camper te ontdekken. Op 3 uur vliegen bevind je je hier al in een compleet andere wereld. Een sprookjesachtig landschap met spuitende geisers, felblauwe lagunes en vulkanen. De campers zijn er van goede kwaliteit, er zijn campings genoeg en de wegen zijn goed te rijden met een camper.

 

Liever verder weg? Wat dacht je van een camperreis door Canada? Slapen in de woeste Canadese Rocky Mountains en beren spotten van achter je camperraam?

 

Of een camperreis met de kinderen door Zuidwest-Amerika? In voetsporen treden van de cowboys en indianen? Met de camper kun je voor een paar dollar middenin de natuurparken slapen. Een unieke ervaring!

 

Maar er is nog véél meer mogelijk. Bekijk de website van Travelhome Campervakanties, de grootste campervakantiespecialist in Nederland, voor inspiratie en voorbeeldreizen en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Vind je dit artikel "Waarom een camper perfect is voor een rondreis met kinderen! leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Dit artikel is geschreven door Travelhome Campervakanties. 

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: