Zoek
Sluit dit zoekvak.

Camper Rondreis in Florida: Ontdek de Florida Keys met Kinderen

Tijdens onze camper rondreis in Florida hebben we genoten van de prachtige Florida Keys. De reis naar deze eilandengroep is al een avontuur op zich, met een rit van 205,2 km over het water, omringd door de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico. De vele eilandjes (keys) zijn met bruggen aan elkaar verbonden, waaronder de beroemde Seven Mile Bridge. Deze reis is een geweldige start van jouw vakantie op de Florida Keys met kinderen.

De Florida Keys hebben veel te bieden voor een ontspannen vakantie vol zon, zee en strand. De sfeer is hier anders dan op het vasteland van Amerika, met een relaxte en laid-back vibe. Bovendien zijn er tal van activiteiten voor kinderen. Hier is onze top 10 van dingen om te doen op de Florida Keys met kinderen.

Top 10 Activiteiten op de Florida Keys met Kinderen

1. Glas Bodem Boot

Een favoriet bij de kinderen is de glas bodem boot. Vanaf het dek geniet je van de zon en het uitzicht, terwijl je naar een rif vaart om prachtige vissen te spotten. Eenmaal bij het rif aangekomen, kan iedereen door de glazen bodem de onderwaterwereld bewonderen.

Locatie: Key-West

Kosten: kinderen $27, volwassenen $43

2. Keys Deer Refuge

In de Keys Deer Refuge kun je meer leren over de unieke Keys Deer en misschien zelfs een paar spotten. Daarnaast zijn er tal van activiteiten te boeken, van vissen tot wildlife spotten en fotografie cursussen.

Locatie: Big Pine Key

Kosten: gratis, activiteiten zijn betaald

3. Mallory Square

Mallory Square is een must-visit tijdens je bezoek aan de Florida Keys met kinderen. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je kijkt naar de straatartiesten die hun kunsten vertonen.

Locatie: Key-West

Kosten: gratis (exclusief eten en drinken)

4. Ghost Tour

Voor de avontuurlijke kinderen en ouders is er de Ghost Tour. Deze tour neemt je mee door de donkere geschiedenis van Key-West, vol met enge legendes en verhalen.

Locatie: Key-West

Kosten: kinderen $24, volwassenen $34 (bij online boeken)

5. Tarpons Voeren

Voor de dapperen onder ons is er de mogelijkheid om de gigantische tarpons te voeren. Koop een bakje met visjes en voer de wilde tarpons in de haven. Maar pas op, deze vissen hebben scherpe tanden!

Locatie: Islamorada

Kosten: $2 entree en $3 voor een emmertje vis

6. Dolfijnen Redden bij het Dolphin Research Center

Leer alles over dolfijnen bij het Dolphin Research Center. Dit onderzoeksinstituut bestudeert het gedrag van dolfijnen. Je kunt de dolfijnen observeren tijdens verschillende sessies, waarbij de trainer veel vertelt over deze fascinerende dieren. Test je kennis met interactieve quizzen.

Locatie: Grassy Key

Kosten: kinderen $23, volwassenen $28

7. Bahia Honda State Park

Bahia Honda State Park biedt het mooiste strand van de Florida Keys en nog veel meer! Er is ook een oude spoorlijn met een prachtig uitzicht over het water. Naast zwemmen en wandelen, kun je hier ook kajakken en snorkelen.

Locatie: Big Pine Key

Kosten: gratis, activiteiten zijn betaald

8. Bezoek het Schildpadden Ziekenhuis

Het Schildpadden Ziekenhuis is een echte medische faciliteit voor schildpadden. Je kunt een rondleiding krijgen van een gids die je laat zien hoe de schildpadden worden verzorgd en gerehabiliteerd voor een lang en gelukkig leven op de Florida Keys.

Locatie: Marathon

Kosten: kinderen $12 (tot 4 jaar gratis), volwassenen $25

9. Verken Key-West met de Conch Trolley

De Conch Trolley is een perfecte manier om Key-West te verkennen. Deze charmante trein rijdt door het centrum van Key-West en stopt bij verschillende hoogtepunten en bezienswaardigheden. De chauffeur vertelt tijdens de rit over de geschiedenis van Key-West.

Locatie: Key-West

Kosten: kinderen $14, volwassenen $28 (bij online bestellen)

10. Snorkelen bij John Pennekamp State Reef Park

John Pennekamp State Reef Park biedt de mooiste snorkeltrips. De onderwaterwereld is hier fascinerend en zeker een bezoek waard. Als je kinderen te klein zijn om te snorkelen, kun je de onderwaterwereld ook bekijken vanuit een kajak of een boot met glazen bodem.

Locatie: Key Largo

Kosten: gratis, de activiteiten zijn betaald

De Florida Keys bieden naast deze leuke bezienswaardigheden ook fantastische stranden, leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. Als de Florida Keys nog niet op je bucketlist stonden, dan nu zeker wel!

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie