Zoek
Sluit dit zoekvak.

RV Camper Roadtrip in de States: Van Denver naar Las Vegas

Het is bijna zover, onze RV camper roadtrip in de States! We rijden in 3 weken van Denver naar Las Vegas. Onze route vind je hier. Uiteraard gaan we langs alle mooie parken, behalve de parken die we in 2013 al hebben bezocht. Het wordt fantastisch, dat kan niet anders! De eerste uitdaging is een hele lange vlucht, 16 uur vliegen met jonge kinderen. Hoe gaan we dat doen?

Onze Reispartner: Travelhome

We hebben onze trip geboekt bij Travelhome. Dat hadden we de eerste keer ook gedaan en ik vind dat zij, naast een hele goede service, ook absoluut interessante prijzen bieden. Groot pluspunt is dat zij dames op de reserveringsafdeling hebben zitten, die al meerdere reizen met (kleine) kids hebben gemaakt. Super handig! Maar eerst gaan we vliegen met jonge kinderen.

Vliegen met Jonge Kinderen: Hoe Doen We Dat?

Naar de States met 2 kleine kids, Floris van 3 en Lotte van bijna 2 (in juli), hoe gaan we dat doen? Ten eerste ben ik al 6 maanden zo enthousiast, dat zij dat nu ook zijn. Al meerdere malen heb ik Floris in gedachten verzonken betrapt. Als ik hem dan vraag waaraan hij denkt, is het antwoord: “Amerika mama, met de grote bus” (bus camper what’s in a name). Als ik dan vraag: “Wat gaan we daar doen dan?” Dan is het antwoord: “Koala beren kijken”. Minus de “koala” een super goed antwoord natuurlijk!

We vliegen met United, zowel heen als terug een overstap in Chicago. Al met al een flink stukje vliegen. Heen een dagvlucht, terug een nachtvlucht. Hieronder een aantal tips om lange vluchten met kids van deze leeftijd door te komen.

Tips & Tricks: Vliegen met Jonge Kinderen

  • Raamstickers!! Die kunnen ze eindeloos op het vliegtuigraampje plakken en er weer af trekken. Ik heb ze gekocht bij de HEMA
  • Ipad! Thuis zijn er ipad kijk regels, in het vliegtuig niet. Wel handig om vooraf te checken wat je wel/ niet kan bekijken en gebruiken als de ipad op flight mode staat
  • Een eigen rugzakje met wat snacks (komkommers, crackers, kaasje, koekje etc)
  • Leuk reiskussentje om lekker te kunnen slapen
  • Bij de boeking heb ik kids maaltijden aangevraagd zodat de kids een extra gezellige en lekkere maaltijd krijgen
  • De Sigg drinkflessen zijn super handig voor op reis en zeker ook voor in het vliegtuig, drank blijft koud of warm (net wat je erin gedaan hebt 😉 )

Gerelateerde Artikelen

In dit artikel vind je affiliate links. Als je boekt via deze links dan ontvang ik een kleine commissie wat er voor zorgt dat ik deze handige artikelen kan blijven schrijven. Natuurlijk kost boeken/ bestellen via deze links jou niets extra’s.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie