Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de National Parks in de Verenigde Staten

De National Parks in de Verenigde Staten zijn werkelijk waar fantastisch! Onze eerste “date with nature” is in Yosemite Park. We hebben een fantastische kampeerplaats, aan de rand van de camping met uitzicht op een beekje. We komen laat in de middag aan, maar kunnen het niet laten om toch nog even een stukje te gaan wandelen, dus hup baby Flop in de zak en gaan.

De Overweldigende Kleuren van Yosemite Park

De kleuren zijn werkelijk overweldigend, het gras is groener dan groen, de lucht hel blauw en het strakke water zorgt voor een fantastische spiegeling. We nemen een kleine break en toveren voor baby Floris een fruithap uit de rugzak. Na deze onderbreking keren we rustig huiswaarts. In de schemering lijkt het park zo waar nog mooier.

Avonturen in Death Valley, Bryce Canyon en Zion

Na de fantastische avonturen in Yosemite, volgen Death Valley, Bryce Canyon en Zion. Death Valley is een belevenis op zich. Wanneer je de camper aansluit op water en de koud water kraan opendraait, komt er heet water uit, nice!

Bryce en Zion zijn allebei prachtig en uniek. Bryce is rood, rotserig en vrij droog, Zion is natter en groen. In beide parken maken we mooie wandelingen en genieten we elke avond van een welverdiende BBQ. Voor we verder richting het westen rijden slaan we weer even babyvoeding en luiers in voor baby Floris bij de plaatselijke Walmart.

Bezoek aan Horseshoe Bend en Antilope Canyon

Next stop is Page, vanuit hier gaan we de Horseshoe Bend en Antilope Canyon bekijken. Bij Horsehoe Bend staan Rangers om uitleg te geven over het landschap, de dame in kwestie is erg onder de indruk van baby Floris en besluit hem een junior ranger te maken, met spelt die kundig op de draagzak gezet wordt.

Antilope Canyon is een heel bijzondere gewaarwording. Door de vormen, kleuren en lichtinval, voelt het al snel als een buitenaardse ervaring. Ook baby Flop is zeer onder de indruk en kijkt enthousiast om zich heen.

Op Weg naar de Grand Canyon

Vanaf Page maken we een bochtje terug, op weg naar de Grand Canyon.

Tips & Tricks voor Reizen met Kinderen

  • Boek je kampeer plaatsen op de campings van de natuurparken ver vooruit, denk aan 9-6 maanden: www.recreation.gov. Zo heb je keuze uit de beste plekken.
  • Wissel je luiertas in voor een rugzak met veel vakjes.
  • Schaf wegwerp slabbetjes aan; www.difrax.com

Must Sees in de Verenigde Staten

  • Yosemite Park
  • Death Valley
  • Bryce Canyon
  • Zion
  • Horseshoe Bend
  • Antilope Canyon
  • Grand Canyon

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie