Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Ultieme Supermarkt Ervaring

Wat een fantastische “supermarkt” is dat! Hier verkopen ze werkelijk alles van eten, drinken, tot luiers, babyvoeding, draagzakken, kinderwagens, buggies, autostoeltjes, speelgoed.. you name it, they have it!!

Op Weg in LA

We slaan hier grof voeding voor Floris in en gaan dan weer op weg. In LA is in de file staan net zo “common” als in Nederland! Gelukkig ligt Floris net te slapen en maakt het niet uit hoe laat we op de camping aankomen.

Genieten van de Camping

De camping blijkt de rit meer dan waard; uitzicht over een azuur blauwe oceaan! We parkeren de camper en maken in de magnetron Floris zijn flesje klaar, met een fantastisch mooi uitzicht slurpt hij de fles in 2 minuten naar binnen.

Slapen in de Camper

Na een lekkere homemade maaltijd is het bedtijd voor de kleine man. Hij slaapt boven de cabine van de camper in een Deryan travel cot, wat een waanzinnig goede uitvinding! Het is een tentje met muskieten net waarin een opblaasbaar matrasje ligt. Hij voelt zich direct chill en valt als een blok in slaap. En wat doen wij? Tijd voor een heerlijk biertje en genieten van het mooie uitzicht en het geluid van de rollende golven.

Ontbijten met Uitzicht

De volgende ochtend ontbijten we met verse afgebakken broodjes. Floris heeft de hele nacht doorgeslapen en werd om 730u wakker, heerlijk! Floris kijkt BabyTV op de iPad en wij ontbijten in alle rust.

Op Doorreis naar San Fransisco

Dan op doorreis richting San Fransisco. We willen highway 1 rijden, talking about fabulous views; WAUW!!!! Je rijdt over, langs en tussen de bergen/ cliffs langs de oceaan. Onderweg maken we meerdere stops om te genieten van het uitzicht en om zeeleeuwen te bekijken, wat stinken die beesten!!

Genieten van de Avond in een Camper Spot aan de Oceaan

s’ Avonds hebben we een prachtige camperplek in een staatspark aan de oceaan. Floris geniet even van de buitenlucht onder zijn babygym (we hebben er een die heel snel in en uit elkaar kan, handig!) zodat hij even zijn rug kan strekken na een dag veel rijden. Hij gaat lekker slapen, wij steken de barbecue aan! Op bijna alle staatsparken en nationale parkcampings vind je een vuurplaats, geweldig! Steak is in Amerika veel goedkoper en veel lekkerder, dus wij kijken uit naar vele avonden bbq steak op het menu! Daarbij een zoete aardappel en courgette en wij genieten van een koninklijk maal!

Ontdekken van San Francisco

Na enkele dagen op doorreis, we doen het rustig aan, komen we aan in San Francisco. We hebben gekozen voor een camping buiten de stad en nemen de taxi om naar de stad te gaan. Frisco maakt alle verwachtingen waar, wat een geweldige stad!!! We bezoeken uiteraard Alcatraz, gaan heerlijk lunchen, shoppen en slaan uiteraard Lombard Street niet over. Floris doet fantastisch mee, hij kijkt blij rond als hij in de draagzak hangt en slaapt heerlijk in de maxi cosi.

Verder naar de Nationale Parken

Na het stedelijke deel van onze trip gaan we verder naar de Nationale Parken. Eerste stop; Yosemite Park!!

Tips & Tricks voor Reizen met een Baby

  • Schaf een Deryan tentje aan, hier kan je baby in slapen, en het fungeert ook super als bed/box op het strand of bij het zwembad. Om het opblaasbare matrasje kun je hoeslakens van je ledikant doen.
  • Download leuke filmpjes (wij hadden de Babytv app) op je iPad.
  • Neem een grote hydrofiele doek mee die je over je kinderwagen en draagzak kan gooien bij slapen en tegen zon.
  • Neem een babygym mee die je makkelijk in en uit elkaar kan halen.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie