Kies je taal:

Nieuw Zeeland met kinderen: bijna naar huis

Camper inleveren 

Vandaag komt onze reis door Nieuw Zeeland met kinderen bijna tot een einde..Vandaag hebben we de camper ingeleverd. Bij het inleveren grondige controle van de camper. Gelukkig was alles goed. Daarna zijn we naar naar Auckland gegaan met de taxi. Zelfde hotel als aan het begin van onze mooie reis. Voelde bekend en we kende de weg. Vandaag verder relaxt gedaan, lekker gewandeld en gezellig geluncht. ’s Avonds naar de film geweest Happy Feet Two. Thije en Hidde vonden het geweldig ook al was de film in het Engels.

Laatse dag in Nieuw Zeeland 

Onze laatste dag NIeuw Zeeland met kinderen. Wat een super reis was dit. De tijd hebben met elkaar, vrijheid, doen wat je wilt doen en dat alles in een prachtige natuur. We hebben genoten en zouden er het liefst nog een paar weken aan vastplakken. Maar naar huis gaan is ook weer leuk. Mijn zusje is bijna uitgerekend van haar eerste baby en ik hoop haar nog 1 keer zwanger te zien.

Vandaag zijn we naar de haven geweest. Mooie boten gekeken en heel gezellig buiten geluncht op een fijn terras bij de haven. De middag verder relaxt doorgebracht, beetje gelopen, laatste dingetjes gekocht en de koffers herpakt. We hebben geleerd van de heenreis en willen vliegen met zo min mogelijk handbagage. Willen handen vrij hebben om de kinderen te dragen of een hand te geven indien nodig. Zij hebben beide een trunki koffer, koffertje waar ze op kunnen zitten en die je kan trekken. Daar stoppen we alles in voor de reis. s ’Avonds op tijd slapen en morgen vertrekken we richting Amsterdam maar eerst een stop-over in Taipei.

Tips & Tricks voor Nieuw Zeeland met kinderen

Zorg ervoor dat de laatste dag voor vertrek een rustige is, zodat iedereen ontspannen het vliegtuig instapt.

De bioscoop in Auckland is een prima besteding van een regenachtige middag

De trunki is een aanrader wanneer je reist met kids vanaf ca 3 jaar, een koffer met wielen waarop ze ook kunnen zitten en kunnen worden voortgetrokken

Nieuw Zeeland met kids: trunki Nieuw 

Dit gastblog is geschreven door Lonneke. Lonneke woont in Nederland met haar man Marcel en twee zonen Thije en Hidde . Lonneke neemt ons mee op de fantastische reis die zij met haar gezin maakte door Nieuw Zeeland toen de kinderen 2,5 en 4 jaar waren.

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights