Kies je taal:

Disney World Orlando! De grande finale van onze camperreis door Florida

En we gaan alweer op weg naar de volgende stop tijdens onze super coole campervakantie door Florida: Disney World Orlando! De rit van Sanibel Island naar Orlando is ongeveer 3,5 uur. De kinderen vinden dit al snel lang, maar we hebben ze goed geïnstalleerd; hapje, drankje en iPad binnen handbereik. De tocht verloopt heel relaxed en aan het einde van de middag checken we in bij de enige camping van Walt Disney World; Fort Wilderness.

Alles kan in Disney World Orlando

Wat een onwijs leuke camping is dit! Er is een fantastisch zwembad met een aparte waterspeelplaats voor kleine kids, een manege waar je paard kan rijden, pony ritjes kan maken en een huifkartocht kan boeken en er zijn allerlei andere leuke activiteiten voor kinderen. Zo wordt er s’avonds een groot kampvuur aangestoken waar marshmallows geroosterd kunnen worden, er wordt gezongen en vaak komen Knabbel en Babbel zelfs nog even op bezoek. Na deze Sing a Long wordt er, in de buitenlucht, een Disney film vertoond.

Maar… als we aankomen komt de regen met bakken uit de hemel, dus we maken een snel hapje en gaan lekker op tijd naar bed.

Als een echte cowboy!

De volgende dag hebben we nog geen kaarten voor het park, dus we gaan de camping verkennen. Er blijken meerdere restaurants te zijn en je kunt zelfs met de boot naar Magic Kingdom. Het kampeer terrein is echt enorm! Er is een interne buspendeldienst maar je kan voor ca 60€ per dag ook een golfkarretje huren en zo het park rond racen.

Dat doen we maar even niet, misschien wandelen we zo de vakantie kilo’s er weer een beetje af. Floris en Lotte willen heel graag paardrijden dus we gaan naar de manage. Beide maken ze een ritje op een pony. Kleine Lotte doet super stoer en is helemaal trots!

Zwemmen EN Knabbel & Babbel

Het weer is heerlijk. In de middag maken we dan ook een verfrissend duikje in het zwembad. Voor kleine kids is er een super leuk kinderbad met glijbanen en sproeiers.

In de avond gaat Lotte op tijd naar bed. Floris en Kev gaan naar het kampvuur. Ze roosteren marshmallows, eten popcorn, zingen met Knabbel &  Babbel en kijken een stukje van de film. Bij thuiskomt in de camper zijn Flo zijn oogjes van enthousiasme zo groot als schoteltjes. Wat is Disney toch goed in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor kinderen.

Magic Kingdom is echt magisch

De volgende dag is het dan echt zo ver…. we gaan naar Magic Kingdom, HET Disney Park in Florida. Door de hitte valt de drukte reuze mee! We zijn er vroeg waardoor we de openingsceremonie van Mickey en zijn vrienden kunnen zien. De kinderen zijn direct helemaal in Disney sferen. We “doen” super veel attracties: van Buzz Lightyear’s Space Ranger Spin, tot Monsters Inc. Laugh Factory, Pirates of the Caribbean, The many adventures of Winnie the Pooh, Enchanted Tales with Belle, Floris zijn favoriete attractie The Magical Carpets of Alladin, meets en greets met heel veel Disney figuren and so on! Het is een fantastische dag!!! Er valt in de middag een druppeltje, maar gelukkig heb ik bij Walgreens voor de kinderen Disney ponchos gekocht.

Aan het einde van de dag, om 21:00u is de vuurwerk en licht show. Wauw!!! Hiervoor moet je echt blijven! Op het kasteel van Doornroosje worden allerlei beelden geprojecteerd, muziek en vuurwerk maken de show compleet, echt waanzinnig mooi om te zien en een top afsluiting van een magische dag!

Morgen staan Animal Kingdom en Epcot op het programma, can’t wait!

Vind jij dit artikel ” Disney World Orlando! De grande finale van onze camperreis door Florida” leuk?

Dan vind je deze artikelen misschien ook wel leuk;

5 attracties voor (jonge) kinderen in Disneyland Parijs

In de camper van Orlando naar Miami met een stop in Kennedy Space Center

 

Kids Love Travel: Disney World Orlando Kids Love Travel: Disney World Orlando Kids Love Travel: Disney World Orlando Kids Love Travel: Disney World Orlando  

 

 

Dit artikel “Disney World Orlando! De grande finale van onze camperreis door Florida” is mede mogelijk gemaakt door Disney. 

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights