Kies je taal:
  • Nederlands
  • Engels

Top 5 attracties in Disneyland met kinderen

“Mickey een handje geven en vragen of hij een keer wil komen eten”,  dat is de missie van Floris wanneer we vertrekken naar Disneyland Parijs.

Oud en Nieuw vieren in Disneyland met kinderen is fantastisch! Wanneer je “Mainstreet” in loopt schalt de happy happy kerstmuziek je tegemoet, als je om je heen kijkt zie je overal lichtjes, kerstversiering en natuurlijk een hele grote kerstboom. Zelfs de grootste chagrijn en kerstmis hater zal hier een klein huppeltje van blijdschap niet kunnen onderdrukken.
En dan, wat een groot park (of eigenlijk 2 parken met Disney Studios meegerekend), waar moet ik naar toe? Om ervoor te zorgen dat jij bij je volgende bezoek aan Disneyland met kinderen de leukste attracties weet te vinden hier een TOP 5  van de leukste attracties in Disneyland met kleine kinderen;

1. Ratatouille: The Adventure

Dit is mijn persoonlijke favoriet!! Een combinatie van VR en 3D. Je stapt in een karretje (in de vorm van een muis) en voordat je het weet begint je reis door Chef Skinner’s keuken. Je bent verandert in een rat en beleeft zo een super spannend avontuur! Zowel Floris als Lotte vinden het fantastisch. Floris blijft maar herhalen dat hij nat werd van de champagne fles die de ratten openmaakte.

2. Buzz Lightyear Lazer Blast

Kev zijn grote favoriet, waarom? Omdat je mag schieten! Met een lasergun wel te verstaan. Buzz Lightyear is in de problemen en jij gaat hem helpen! Je stapt in een karretjes en tijdens de rit schiet je op alle vijanden om de ruimtemissie tot een goed einde te brengen. Floris vind het een beetje spannend, maar met name leuk. Lotte lag dit hele avontuur te slapen in de draagzak.

3. Its a small world

De absolute favoriet van de kids. We zijn er dan ook 2x in geweest. Je stapt in een bootje en daar begint je reis om de wereld. Alle landen komen voorbij van Nederland, tot India en Afrika. Bereid je er op voor dat je de vrolijke (en misschien wat irritante ?) deuntjes van “Its a small world”, de hele dag niet meer uit je hoofd krijgt.

4. Casey Jr. Circus Train

Deze attracties is een combinatie van een treintje en een (hele langzame) achtbaan. In deze trein, gelijk aan de trein uit de film “Dombo”, rijd je door een miniatuur wereld waarin je verschillende scenes uit Disney films passeert. Soms versnelt de trein een beetje, onze kids vonden dat erg leuk en keken hun ogen uit. Al waren de Disneyfilm landschapjes niet allemaal even duidelijk door een dun laagje sneeuw, de trein op zich maakte de attractie al tot een spektakel voor de kids.

5. Les Voyages de Pinocchio

Dit ritje in het donker brengt je langs verschillende scènes uit het bekende verhaal van Disney “Pinocchio”. Alles in Frans gesproken, maar dat blijkt voor de kids vaak geen probleem. De poppen maken zoveel indruk dat er vaak niet eens echt geluisterd wordt.

 

Wij hebben genoten van Disneyland met kinderen tijdens de jaarwisseling! Er zijn nog heeeeeel veel andere attracties die erg leuk zijn met (jonge) kids en daarnaast kun je ook nog mooie shows bijwonen en natuurlijk de parade bij sluiting van het park bekijken. En, oh ja, vergeet niet om de kids om de foto ze zetten met hun favoriete Disney figuren!

Vind jij het leuk om een pretpark te bezoeken met de kids? Check dan ook snel dit artikel: TOP 5 leukste Efteling attracties met jonge kids.Kids Love Travel: Disneyland met kinderen

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: