Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontmoet Mickey in Disneyland Parijs: De Missie van Floris

De droom van elke kind is om hun favoriete Disney-personage te ontmoeten. Voor Floris is die droom niet anders. Zijn missie? “Mickey een handje geven en vragen of hij een keer wil komen eten”. Dit is het avontuur dat we beginnen als we vertrekken naar Disneyland Parijs.

Oud en Nieuw vieren in Disneyland met kinderen

De magie van Disneyland tijdens de feestdagen is ongeëvenaard. Van de vrolijke kerstmuziek die je verwelkomt op Mainstreet tot de fonkelende lichtjes en kerstversieringen, zelfs de grootste kerstmis hater zal hier een klein huppeltje van blijdschap niet kunnen onderdrukken.

Top 5 attracties in Disneyland voor kleine kinderen

Disneyland is een groot park, of eigenlijk twee parken als je Disney Studios meerekent. Om ervoor te zorgen dat jij bij je volgende bezoek aan Disneyland met kinderen de leukste attracties weet te vinden, hebben we een top 5 samengesteld van de leukste attracties in Disneyland voor kleine kinderen.

1. Ratatouille: The Adventure

Dit is mijn persoonlijke favoriet! Een combinatie van VR en 3D. Je stapt in een karretje (in de vorm van een muis) en voordat je het weet begint je reis door Chef Skinner’s keuken. Je bent verandert in een rat en beleeft zo een super spannend avontuur! Zowel Floris als Lotte vinden het fantastisch. Floris blijft maar herhalen dat hij nat werd van de champagne fles die de ratten openmaakte.

2. Buzz Lightyear Lazer Blast

Kev zijn grote favoriet, waarom? Omdat je mag schieten! Met een lasergun wel te verstaan. Buzz Lightyear is in de problemen en jij gaat hem helpen! Je stapt in een karretjes en tijdens de rit schiet je op alle vijanden om de ruimtemissie tot een goed einde te brengen. Floris vind het een beetje spannend, maar met name leuk. Lotte lag dit hele avontuur te slapen in de draagzak.

3. Its a small world

De absolute favoriet van de kids. We zijn er dan ook 2x in geweest. Je stapt in een bootje en daar begint je reis om de wereld. Alle landen komen voorbij van Nederland, tot India en Afrika. Bereid je er op voor dat je de vrolijke (en misschien wat irritante ?) deuntjes van “Its a small world”, de hele dag niet meer uit je hoofd krijgt.

4. Casey Jr. Circus Train

Deze attracties is een combinatie van een treintje en een (hele langzame) achtbaan. In deze trein, gelijk aan de trein uit de film “Dombo”, rijd je door een miniatuur wereld waarin je verschillende scenes uit

Onvergetelijke attracties in Disneyland Parijs voor kinderen

Disneyland Parijs is een magische plek voor kinderen. Hier zijn enkele van de meest geliefde attracties die je niet mag missen tijdens je bezoek.

1. Les Voyages de Pinocchio

Deze donkere rit neemt je mee door verschillende scènes uit het bekende Disney-verhaal “Pinocchio”. Hoewel alles in het Frans wordt gesproken, blijkt dit voor de kinderen vaak geen probleem. De poppen maken zoveel indruk dat er vaak niet eens echt geluisterd wordt.

2. Disneyland Trein

De Disneyland Trein is een andere favoriet. Deze treinrit neemt je mee door het park, waarbij je langs verschillende landschappen uit Disney-films passeert. Soms versnelt de trein een beetje, wat de kinderen erg leuk vinden. Hoewel de Disney-landschappen niet altijd even duidelijk zijn door een dun laagje sneeuw, maakt de treinrit op zichzelf de attractie al tot een spektakel voor de kinderen.

We hebben genoten van Disneyland met kinderen tijdens de jaarwisseling! Er zijn nog veel andere attracties die erg leuk zijn voor (jonge) kinderen. Daarnaast kun je ook nog prachtige shows bijwonen en natuurlijk de parade bekijken bij het sluiten van het park. En vergeet niet om de kinderen op de foto te zetten met hun favoriete Disney-figuren!

Vind je het leuk om een pretpark te bezoeken met de kinderen? Lees dan ook dit artikel: TOP 5 leukste Efteling attracties met jonge kinderen.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie