Kies je taal:

Campervakantie met kinderen, onze laatste dagen in Animal Kingdom & Epcot

Oh nee onze waanzinnige campervakantie met kinderen door Florida is al bijna te einde. Maar voor we naar huis gaan hebben we nog twee mooie dagen tegoed! Onze tweede dag in Disney World staat in het teken van Animal Kingdom en Epcot. Beide parken hebben we nog nooit gezien dus we zijn erg benieuwd!

Animal Kingdom & Epcot

Onze vakantie in Florida is bijna ten einde, over 2 dagen vliegen we weer naar Nederland. Maar eerst hebben we nog een dag Disney Magic gepland in Animal Kingdom en Epcot.

Dierentuin meets pretpark, mijn verwachtingen van Animal Kingdom zijn niet heel hoog. Maar als ik de poort doorloop ben ik al snel onder de indruk. Wat een mooi park! Door alle planten, bomen en dieren waar ik mij direct in de jungle of in Thailand of in Afrika, afhankelijk van waar in het park ik sta.

Voor Floris en Lotte is deze combi perfect! Op het ene moment staan ze oog in oog met een olifant en op het andere moment varen ze in een bootje door een magische wereld in Pandora. Wij zijn met name onder de indruk van de Na’vi River Journey en Kilimanjaro Safaris. Flo en ik gaan ook in Dinosaur, maar dat was eigenlijk veel te eng en leverde wat traantjes op (bij Flo ?).

In de middag gaan we nog even snel met de bus van Animal Kingdom naar Epcot. Lotte wil heel graag Elsa en Anna zien. Bij Frozen Ever After staat een giga rij, maar de rij bij de Meet en Greet is 30 min, dus Lotte kan toch op de foto met haar Frozen vriendinnen.

Beste tip: de fastpass

Als je naar Disney gaat gebruik dan zeker de fastpass! Het is helemaal gratis en je kan via de app of de website tijden reserveren bij de attractie. Je mag 3 fastpasses gebruiken per dag per park. Dus maar 1 park per dag. Wij hadden onze fastpasses op dag 2 gebruikt voor Animal Kingdom en konden daarom geen fastpass meer gebruiken voor Frozen Ever After in Epcot.

Een bezoek aan Walt Disney World is een waanzinnige ervaring! Wanneer je een campervakantie door Florida maakt met kinderen (of zonder) is dit echt een “must do!”. Reserveer minimaal 2 dagen en meer als je de tijd hebt en alle parken echt goed wilt zien.

Top camping dichtbij Disney World

Aan het einde van de dag rijden we moe en helemaal voldaan naar onze volgende camping KOA Kissimmee. De camping ligt op 15 min rijden van Disney World en vormt zo een perfecte uitvalsbasis. Ook heeft deze camping veel faciliteiten voor (kleine) kids: een zwembad, speeltuin en mega springkussen. Helaas zijn de laatste twee tijdens ons bezoek gesloten omdat er een leiding gesprongen is onder de speeltuin. Maar het mooiste van alles vinden Floris en Lotte de Mickey vormige lampjes op de camping, ze willen er zelfs mee op de foto.

Onze mooie dagen in Disney sluiten we af met een lekkere BBQ. Terwijl Kev en ik aan onze 2de steak beginnen (de vriezer moet leeg), roosteren Floris en Lotte marshmallows boven het vuur.

Shop till you drop

De aller, aller laatste dag van onze campervakantie met kinderen in Florida staat in het teken van… shoppen!! Ja Kev houdt van winkelen, misschien nog wel meer dan ik. Een man die in de mode werkt heeft zo zijn voordelen ;). En doordat de kids gewend zijn aan een “shop marathon dag” op vakantie, doen ze vrolijk mee. We gaan naar Premium Outlets in Orlando. De shopping spree start rond 11:00u en om 21:00u zitten we bepakt met tassen bij de Denny’s om onze fantastische vakantie in stijl af te sluiten.

Bye Bye USA

De volgende ochtend racen we langs de outlet mall om een extra koffer te kopen (alle inkopen pasten toch niet in de koffers die we bij ons hadden), voordat we de camper weer inleveren bij Cruise America. Ook bij het inleveren is de service super! Een camper huren via Cruise America is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar, naast scherpe prijzen bieden ze een erg goede service, een top combinatie! Bij Cruise America bestellen we een Uber die ons naar Orlando Sanford rijd. De kosten zijn ongeveer de helft van een reguliere taxi, dus vergeet vooral niet de Uber app te installeren op je telefoon.

Het inchecken gaat soepel en voor we het weten zitten we aan boord. We maken eerste een korte stop op Miami Airport, waar we mogen blijven zitten wanneer er meer passagiers instappen. De vlucht naar Amsterdam verloopt heel soepel. Lotte begint wat chagrijnig en dreigt zelfs met haar erwten te gooien… Maar gelukkig draait ze snel bij en na het eten liggen beide kids heerlijk te slapen. Ook wij kunnen een paar uurtjes onze ogen sluiten voordat we landen in Amsterdam.

Nou dat was het, onze fantastische campervakantie met kinderen door Florida. Wij hebben een waanzinnig leuke tijd gehad! En nu? Nu ga ik weer broeden op onze volgende reis :).

Vind je dit artikel “Campervakantie met kinderen, bijna naar huis” leuk? Dan vind je deze artikelen misschien ook wel leuk:

Onze Florida road trip met de camper: wat gaan we doen? 

Top 5 must do’s in Florida met kids

 

Kids Love Travel: campervakantie met kinderen Kids Love Travel: campervakantie met kinderen Kids Love Travel: campervakantie met kinderen Kids Love Travel: campervakantie met kinderen Kids Love Travel: campervakantie met kinderen

 

Dit artikel “Campervakantie met kinderen, bijna naar huis”,  is mede mogelijk gemaakt door Disney en KOA

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights