Kies je taal:
  • Nederlands
  • Engels

Top 5 highlights Florida met kids, dit mag je niet missen!

Ik ben een grote fan van de USA als het om reizen  met kinderen gaat. Wij hebben zelf een hele gave camperreis gemaakt in west Amerika en zullen komende zomer weer 3 weken met de camper van Denver naar Las Vegas cruisen. Maar de USA is natuurlijk meer dan het westen met zijn fantastische steden en waanzinnige natuur. Ook het oosten van de USA heeft super veel te bieden! Florida met kids staat zeker nog op onze bucktelist! Naast het fantastische weer heeft deze staat heel veel must sees voor de reiziger met kind.

Wat zijn de top 5 attracties voor Florida met kids?

 

#1   Walt Disney World Resort

Of je kids nu jong of oud zijn, Walt Disney World is voor elke toerist in Florida met kids een must see. En je mag er ook wel een aantal dagen voor uittrekken want Walt Disney World Resort in Florida heeft 4 themaparken en 2 waterparken. Of je nu heel graag de hand wilt schudden van Mickey of een adrenaline rush wilt ervaren in een van de attracties, Walt Disney World is the place to be!

#2   SeaWorld

SeaWorld is een groot “marine life park” naast zeezoogdieren en vissen vind je in dit park ook allerlei spannende waterattracties. SeaWorld Orlando is met name bekend om zijn dolfijnenshows. Je kan hier ook “Efteling-achtige” avonturen beleven in attracties als Antarctica: Empire of the Penguin. In deze attractie maak je letterlijk een reis door het bijzondere Antarctica, kom je oog in oog te staan met een kolonie pinguïns en verken je ijzige vlaktes.

#3   Everglades National Park

Een groot natuurpark in het zuidwesten van Florida. Zo bijzonder dat het op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst is. Met speciale boten, die achterop een grote propellor hebben, kun je tochten maken over het water en het moerasgebied van dichtbij verkennen. De kids zullen de ontmoetingen met een van de meest bekende bewoners van de Everglades, de krokodillen, zeker waarderen!

#4   Miami Beach

Wanneer je in de “Sunshine State” verblijft mag een dag genieten van de blauwe zee en het witte zand van Miami Beach natuurlijk niet ontbreken. Lekker ronddobberen met je kinderen in zee, of een potje voetballen op het strand, het kan allemaal!

#5   Basketbal wedstrijd in de American Airlines Arena

Als je dan toch in Miami bent en de trotse ouders van sportlievende kids, zorg dan dat je (ver vooruit) tickets boekt voor een NBA game, zodat je een avond echt Amerikaans kunt genieten in de American Airlines Arena. Heerlijk snacken, opgezweept worden door de cheerleaders en uiteraard genieten van een mooi potje basketbal.

Wil je nog meer highlights weten van Florida? Check dan snel dit artikel:

Top 20 bezienswaardigheden in Florida met kinderen. 

Heb jij na deze top 5 ook helemaal zin gekregen in een vakantie naar Florida met kids? Deze reis is al te boeken vanaf € 484 pp, ga voor een offerte aanvraag of meer informatie naar Tenzing Travel autoreis Florida.

Florida met kids: Street in key west, florida: Swamp boat floats into the Everglades National Park Florida USA

Florida met kids: Street in key west, florida: Disney Land Animal Park, Verenigde Staten

Florida met kids: Street in key west, florida

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: