Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het is alweer 31 december en het voelt alsof ik enkele maanden heb overgeslagen dit jaar! Aan het einde van een jaar word ik altijd een beetje weemoedig, vooral omdat het jaar zo snel voorbij is gegaan. Dit is het perfecte moment om terug te kijken op onze “vakanties met kinderen” hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Vakantie in Winterberg: Niet Skien

Ons jaar begon heerlijk met een vakantie in de Duitse sneeuw: Winterberg! Het idee was perfect: lekker skiën en de oma’s en opa mee om op de kids te passen als wij op de lange latten stonden. Maar het verliep niet geheel zoals gepland. Lotte en Floris waren beide bijna de gehele week ziek en er lag te weinig sneeuw om te skiën. Note to self: een volgende keer naar een sneeuwzekere bestemming.

Camper Roadtrip in Centraal Amerika

Onze tweede vakantie was in de USA! Na lang twijfelen hebben we toch weer gekozen voor een camperreis naar de USA. Onze roadtrip langs de westkust in 2013 is erg goed bevallen, maar wat wilden we nu dan gaan bekijken? Yellowstone stond altijd nog erg hoog op mijn bucketlist, maar helemaal naar de USA om Yellowstone te zien, is dat niet een beetje van de gekke? Zoals jullie weten hebben we toch voor de USA gekozen en hebben we een waanzinnige camper roadtrip gemaakt van Denver naar Las Vegas met als absoluut hoogtepunt: 4 dagen Yellowstone NP.

Weekendje Weg: Efteling Bosrijk

In de herfst wilden we toch heel graag nog even weg met de kids, aangezien we niet genoeg vrije dagen hebben en geen geldboom in de achtertuin om nog meer vakanties met kinderen te plannen dit jaar, hebben we gekozen voor een weekendje Efteling Bosrijk met de familie. Ook dat was super leuk! Ik ben groot Efteling fan en het was dan ook heerlijk om de kids te zien genieten. De overnachtingen in Bosrijk waren even sprookjesachtig als het park zelf.

Het Jaar Afsluiten in Disneyland Parijs

Vroeger was Oud & Nieuw HET feest van het jaar; al in oktober ging ik op zoek naar het leukste feest of de beste kroeg. Met kleine kids is Oud & Nieuw toch vaak wel een uitdaging. Dit jaar wilden wij dan ook graag weg, niet te ver weg, want we zijn maar 4 daagjes vrij. En toen stelde Floris de vraag: “Mam, waar woont Mickey Mouse eigenlijk?” Daar was ons Oud & Nieuw plan: Disneyland Parijs!

Volgende week kan ik jullie alles vertellen over ons avontuur in dit mooie park. Terugkijkend hebben we in 2016 weer een aantal mooie vakanties met kinderen mogen maken. Ook in 2017 gaan wij weer een aantal keer lekker op reis. We starten in februari met Kaapverdië. Na het geen sneeuw en zieke kids debacle in Winterberg hebben we dit jaar gekozen voor zon en vitamine D in de winter. Wat waren jouw reis hoogtepunten in 2016 en wat zijn je reisdromen in 2017?

Ik hoop dat je een mooi jaar afsluit en een nog mooier jaar tegemoet gaat! Safe travels! X Aafje

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie