Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win een Duurzame Drinkbeker van Sigg voor je Reizen

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Wat kun je winnen? Een hele mooie, duurzame drinkbeker van Sigg. Deze bekers zijn perfect voor Sinterklaas of als cadeau onder de kerstboom.

Waarom zijn wij fan van Sigg drinkbekers?

Ik, en de kids, zijn fan van deze bekers! Ze gaan al jaren mee op reis en ook mee naar school. De Sigg drinkbekers zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en praktisch.

Kies jouw favoriete Sigg drinkbeker

Je kan kiezen uit een stoere Mickey beker, of een Minnie beker met een kinder drinktuit. Beide opties zijn ideaal voor kinderen en maken het drinken onderweg gemakkelijk en leuk.

Sigg Mickey drinkbeker Sigg Minnie drinkbeker

Deelname aan deze winactie betekent dat je kans maakt op een van deze fantastische Sigg drinkbekers. Mis deze kans niet en doe vandaag nog mee!

Deelname aan de Sigg Drinkfles Winactie

Stappen om deel te nemen aan de Sigg drinkfles winactie

  1. Like de Kids Love Travel Facebookpagina
  2. Like en deel de Facebook post van deze winactie
  3. Laat op deze pagina (hieronder bij “reacties”, niet onder de post op Facebook) weten welke van de 2 bekers je graag zou winnen. Vergeet niet een correct email adres in te vullen (zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!)

De actie loopt tot en met 25 november. De winnaar ontvangt 26 november 2017 bericht. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De drinkflessen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Door het achterlaten van  je emailadres ga je ook akkoord met het ontvangen van de Kids Love Travel nieuwsbrief (ca 1x per maand) met de leukste reistips, foto’s en mooie acties. Vind je de nieuwsbrief suf? Dan kan je natuurlijk altijd weer afmelden :). 

Interessante artikelen voor ouders die graag reizen met kinderen

5 Tips voor een relaxte vlucht met kinderen 

Reizen met kids, 10 tips voor een ontspannen vakantie

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie