Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Ervaring met Sigg Flessen: Een Must-Have voor Reizen

We hebben enorm veel plezier beleefd aan onze Sigg flessen tijdens onze reis naar en in de Verenigde Staten. De kinderen hadden kleine flessen met een “zuigdop” en wij hadden de grotere exemplaren. De kinderflessen gingen ook mee aan boord van het vliegtuig, omdat ze niet lekken en het water lekker koel houden. Onze flessen hebben we, om niet te veel handbagage mee te nemen, in de koffers gedaan. Hieronder lees je onze ervaringen met de Sigg flessen en hoe je kans maakt op twee kinderflessen.

Deelname aan de Sigg Flessen Weggeefactie

Om kans te maken op twee kinderflessen van Sigg, volg je de volgende stappen:

  1. Like Sigg op Facebook
  2. Like Kids Love Travel op Facebook
  3. Nodig je vrienden uit om Kids Love Travel leuk te vinden

Onze Ervaring met Sigg Flessen tijdens de Vliegreis

Voor beide kinderen hebben we een klein rugzakje gevuld voor de lange (18 uur) vliegreis. Uiteraard gingen de Sigg flessen er ook in. Ik vind de flessen erg handig, omdat ze het water koel houden en niet lekken. De kinderen zijn fan omdat het mooie flessen zijn met voor Floris een Junglebook afbeelding en voor Lotte een leeuwtje. De zuigdop heeft een draai mechanisme waardoor hij sluit en niet lekt.

Gebruik van Sigg Flessen in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten bleken de flessen ook super handig! We legden ze leeg in de koelkast, zodat ze goed koud werden, vulden ze net voordat we met de camper gingen rijden en zo konden we de hele rit genieten van koud water. Ook de kinderen hadden de fles naast zich staan tijdens het rijden. Ik ben verbaasd dat de flessen dat allemaal overleven.

Sigg Flessen: Onmisbaar bij het Hiken

Ook bij het hiken gingen de flessen mee. Zelfs de vuurproef: 2 uur lopen in 40 graden, doorstonden ze met glans, ons water bleef heerlijk koud. ’s Avonds was ik de flessen wel even af, met de hand, want we hadden geen afwasmachine in onze 30ft camper. Maar dat is geen probleem, want ze zijn goed schoon te maken en schoon te houden.

Waarom Wij Fan Zijn van Sigg Flessen

Ik ben fan van de flessen zowel voor Kev en mij als voor de kinderen. Ze gaan nu ook dagelijks mee naar het werk en naar het sporten. De kinderen drinken er ook dagelijks uit. Daarom een kans voor jullie om deze top flessen zelf uit te proberen!

*** WIN WIN WIN SIGG FLES ***

Kids Love Travel: Sigg Kids Love Travel Kids Love Travel Kids Love Travel Kids Love Travel

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie