Kies je taal:
  • nl
  • en

*** WIN ACTIE DISNEY ON ICE ***

Santa comes early this year…..ik mag 4 kaarten weggeven voor Disney on Ice!!

Vorig jaar hebben Kev, Floris, Lotte en ik voor het eerst een voorstelling van Disney on Ice bezocht. De kinderen zijn hele grote Disney fans, dus het was een sure guess, dat ze dit leuk zouden vinden. Maar leuk was een understatement. Ze hebben werkelijk de hele show met grote ogen en brede lach op hun gezicht aanschouwd. Lotte was (natuurlijk 😉 ) met name onder de indruk van de Disney prinsessen. Floris raakte niet uitgepraat over Mickey en Minnie.

En nu mag jij met je kinderen van deze show gaan genieten!

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor “Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden” op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like de Facebookpagina van Kids Love Travel
  2. Like en deel de Facebook post van deze win actie
  3. Laat op deze pagina (hieronder bij “reacties”, niet onder de post op Facebook) weten waarom jij wilt winnen en vergeet niet een correct email adres in te vullen (zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!)

De actie loopt tot en met 28 oktober. De winnaar ontvangt 29 oktober 2017 bericht. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Door het achterlaten van  je emailadres ga je ook akkoord met het ontvangen van de Kids Love Travel nieuwsbrief (ca 1x per maand) met de leukste reistips, foto’s en mooie acties. Vind je de nieuwsbrief suf? Dan kan je natuurlijk altijd weer afmelden :). 

Ben jij een Disney fan? Dan vind je deze artikelen misschien ook wel leuk: 

Top 5 attracties met kinderen in Disneyland Parijs

Wil jij naar Disney World Orlando? Wij gingen je voor!

Kids Love Travel: Disney on Ice Kids Love Travel: Disney on Ice Kids Love Travel: Disney on Ice

 

Deel dit bericht

Reacties

Meer blog berichten

*** WIN ACTIE SIGG DISNEY DRINKFLES ***

Het is weer tijd voor een leuke win actie! Wat kun je winnen? Een hele mooie, duurzame drinkbeker van Sigg. Leuk voor Sinterklaas of onder de...

Kids Love Travel: costs of a holiday in Thailand

Wat zijn de kosten van een vakantie in Thailand met het gezin?

Ik ben nu 5 keer in Thailand geweest, 4 keer zonder kids en 1 keer met. Ik vind Thailand echt een heerlijke bestemming als je wilt reizen met...

Kids Love Travel: Costs of a camper holiday in the States

Kosten campervakantie in Amerika, wat kost het en hoe budgetteer je realistisch?

Wij hebben nu drie fantastische reizen met onze kinderen gemaakt door Amerika. Zo hebben we met de camper door west Amerika gecrosst, midden Amerika...