Zoek
Sluit dit zoekvak.

Genieten van een Vakantie aan Zee met Kleuter: Onze Ervaring

In dit gastblog volgen we Jacky en Dieuwertje tijdens een heerlijke vakantie aan zee met kleuter Mats!

Maandag: Aankomst bij Qurios Bloemendaal aan Zee

Jack (mr. Frons, good looking, alias papa) en ik (zei de gek) stappen in de auto richting Qurios Bloemendaal aan Zee, op weg naar onze vakantie aan zee met kleuter Mats (bijdehandje van 4). Een aantal maandjes terug hebben we hier een huisje in de duinen geboekt. De huisjes van Qurios zagen er op de site veelbelovend uit, nieuw en direct aan het strand. Gelukkig hoeven we een aantal zaken niet mee te nemen gezien de huisjes compleet zijn klaargemaakt met opgemaakte bedjes en aanwezigheid van hand-en- vaatdoeken. Fijn!

Dinsdag: Ontdekken van de Omgeving

Vandaag begon de dag met wat regen, een goed moment om met de auto de omgeving te verkennen. We lunchen bij mr. Paprika in Haarlem. Een speelgoed winkel met lunchroom en volop peuter/kleuter entertainment zoals een treintafel en speelhoek voor onze kleine man. Wanneer de zon weer door de wolken prikt gaan, we terug naar ons huisje in de duinen. Mats speelt heerlijk naast het huisje met zijn schep, emmertje en nieuwe Duitse vriendje terwijl wij chillen op het fijne loungebankje buiten. Boven het terrasje steekt het dak van het huisje wat over. Handig als schaduwplek, en in ons geval voor een buitje. Na het avondeten nog even het strand op, omdat het kan! Mats ziet de vloed alleen niet zo snel aankomen dus met natte voetjes terug naar het huisje!

Woensdag: Dagje Kermis in Haarlem

Altijd wat te doen in de omgeving van Bloemendaal! Vandaag een super leuke kermis in Haarlem aan de Zaanenlaan aangedaan samen ome Kevin,  neefje Floris en nichtje Lot. Mats heeft volop genoten en heeft weer de nodige prullaria “gewonnen”. Lot heeft Woezel en Pip ontmoet en Floris heeft door hoe je een miniscooter tegen het parcours in kan laten rijden. Helaas zag de meneer van de miniscooters hem niet aankomen en werd deze vol op de (achter)plaat genomen. Een top middag! Na een drukke dag gaat Mats pas tegen 21.00 naar bed.” Is de zee nog open mama?”, “ Nee helaas deze is dicht, net als toen het regende”.

Vakantie aan Zee met Kleuter: Een Ontspannen Donderdag

Vandaag doen we lekker rustig aan, even vliegeren op het strand, kopje warme chocomel met slagroom en appelgebak met slagroom. Ja, we hebben vakantie. Dat sport Jaxx er wel weer af. Daarna gegeten op het park van Qurios. Om 20.00 dodenherdenking, 2 slopende minuten met een kleuter. Pls hou je mondje. Maar het gaat goed! Tot de laatste paar seconden; “Zo ik ben bijna klaar”. Dank mop, erg belangrijke info.

Speeltuin Qurios

Kids Love Travel: vakantie aan zee met kleuter

Speeltuin Qurios

Bevrijdingsdag Vieren op Vrijdag

Onze laatste dag en ook Bevrijdingsdag. Nu we dicht bij Haarlem zitten waar een bevrijdingsfestival is georganiseerd willen we daar natuurlijk nog even wat van meepikken. Wederom spreken we af met neefje en nichtje maar nu met tante Aafje.  Er is een speciaal stukje festival voor de kleintjes waar om 13:00u “Dikkie Dik” op de agenda staat. Flo en Lot springen mee, alleen onze Mats houdt niet van schreeuwende vrouwen die zich voordoen als Dikke kat. Einde middag keren we terug naar het Brabantse. Fijne vakantie, fijn park, fijn gezin. Qurios is een aanrader voor een vakantie aan zee met kleuter!

Gerelateerde Artikelen

Vind je dit artikel “Een midweekje weg in eigen land: vakantie aan zee met kleuter” leuk? Dan vind je dit misschien ook wel leuk:

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Qurios.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie