Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reizen naar Thailand met Kinderen: Een Onvergetelijke Ervaring

Wat een heerlijke ervaring, reizen naar Thailand met kinderen! Van de kou in Nederland naar het zonovergoten Bangkok. Onze hotelkamer is fantastisch! We hebben gekozen voor een aparte slaapkamer en een “appartement stijl” hotelkamer met zithoek, keuken en eettafel. Na het uitpakken van onze bagage, nemen we een duik in het zwembad op het dak met een waanzinnig uitzicht over Bangkok.

Onze Eerste Dag in Bangkok

Onze eerste dag in Bangkok begint met een bezoek aan de lokale mall. Helaas blijkt onze zoon Floris niet alleen moe, maar ook ziek. Gelukkig hebben we ORS bij ons, zodat hij niet uitgedroogd raakt en alle essentiële zouten en mineralen binnen krijgt.

Bezoek aan Lumpini Park

We brengen de dag rustig door en gaan tegen de avond, als het wat koeler is, met de tuktuk naar Lumpini Park. Floris geniet van de grote vijvers en speeltuinen en we sluiten de dag af met een spannende tuktuk rit terug naar het hotel.

Genieten van de Thaise Keuken

De kinderen gaan op tijd naar bed en wij genieten van heerlijk Thais eten dat we in de buurt hebben gehaald. We eten op ons balkon, uitkijkend over een drukke straat, met een Chang biertje.

Voorbereidingen voor de Vervolg van Onze Reis

Morgen gaan we voorbereidingen treffen voor het vervolg van onze reis. Er moeten nog hotels geboekt en treinkaarten gekocht worden. Reizen naar Thailand met kinderen is echt een avontuur!

Tips & Tricks voor Reizen naar Thailand met Kinderen

  • Boek een hotelkamer met extra slaapkamer en een keuken(tje) zodat je ’s avonds niet stil in het donker hoeft te zitten als de kinderen naar bed zijn en je wat kan opwarmen/ koken.
  • Zorg voor een zwemvestje voor peuters/kleuters: splash about
  • Neem ORS mee, zodat je direct wat kunt geven bij spugen, diarree en koorts: ORS
  • Lumpini Park is zeker een bezoekje waard.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie