Zoek
Sluit dit zoekvak.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in Parijs met de kinderen. Ons hotel heeft daar heel veel aan bijgedragen: Grand Magic Hotel Marne La Vallée is een top hotel op een top locatie! Om jou een goed beeld te geven van dit hotel heb ik een ” Review Grand Magic Hotel Marne La Vallée ” geschreven: 

Review Grand Magic Hotel Marne La Vallée

Locatie van Grand Magic Hotel Marne La Vallée

Laten we beginnen met de locatie: dit hotel is een officieel partner hotel van Disneyland Parijs en ligt op 5 minuten met de bus van Disneyland en station Marne-la-Vallée–Chessy in Magny-le-Hongre. Bij aankomst parkeer je de auto gratis voor de deur en vanaf dat moment kun je gebruik maken van de gratis shuttle bus.

Vanaf het station pak je de trein naar Parijs (RER A), in 40 minuten sta je op de Champs-Élysées. Voor 2 kinderen en 2 volwassenen betaal je voor een enkele reis 22,80 Euro. Bij Disneyland Parijs vind je ook Disney Village en “open-air” mall met talloze winkels en restaurants, zelf hele kindvriendelijke.

Faciliteiten van het Hotel

Dit hotel heeft 396 kamers, wanneer je binnen wandelt komt de “circus sfeer” je direct tegemoet. Door allerlei vrolijke details. Het personeel bij de receptie was enorm vriendelijk. Direct naast de receptie vind je de bar en de “entertainment ruimte”. Hier vind je allerlei videogames, air hockey, een kleine draaimolen en zelfs een ballenbad. Erg handig wanneer jij een drankje doet in de bar.

In het hotel vind je voornamelijk gezinnen die of alleen Disneyland bezoeken of Disneyland koppelen aan een bezoekje aan de lichtstad Parijs. Aangezien kinderen een groot deel van de gasten zijn, is het hotel hier ook helemaal op ingericht.

Onze kamer in Grand Magic Hotel Marne La Vallée

Onze kamer is TOP en erg ruim. Er is een zithoekje met bank en tafeltje bij de TV, een ruime badkamer met bad (en allemaal spulletjes van L’Occitane, heerlijk!), een tweepersoons bed en een apart stapelbed voor de kids. Het stapelbed staat in een apart “kamertje” afgescheiden door een gordijn, heeft een eigen TVtje en ingebouwde kinderlampjes, top!

Floris en Lotte zijn natuurlijk helemaal enthousiast over hun eigen slaapplaats. Direct wordt er overlegd wie boven gaat slapen en wie onder.

Bij binnenkomst staat er ook nog wat lekkers op de kamer voor ons en de kids, wat een warm welkom!

Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus

Review Grand Magic Hotel Marne La Vallée : faciliteiten 

In het hotel vind je een heel groot restaurant. Hier kun je twee keer per dag genieten van een zeer uitgebreid buffet: ontbijt en diner. Wij hebben alleen ontbeten in het hotel, omdat we het leuker vonden om in Parijs te dineren. Het ontbijt is mega uitgebreid: van gezonde keuzes als water met een smaakje, fruit, rauwkost en cruesli, tot broodjes, croissants, baguettes en zelfs een full pull Engels ontbijt. Er is ook een groot terras, dus wanneer je zon hebt, kun je zelfs van je baguette en kopje koffie genieten in de zon!

Zoals al benoemd is er ook een bar. Deze is direct naast het kinderentertainment, handig handig! Jij genieten van een drankje en zij lekker spelen in de ballenbak. Ook is er een kleine winkel, waar je leuke Disney souvenirs kan kopen of nog even een snackje kan scoren.

Wil je even sporten? Dan kun je de fitness in of een duikje wagen in het zwembad. Er is ook een ondiep kindergedeelte, dus de kids ook even een wat rond spetteren.

Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus Kids Love Travel: Review Vienna House Magic Circus

Overall review Grand Magic Hotel Marne La Vallée

Locatie           ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kamer            ♥ ♥ ♥ ♥
Faciliteiten            ♥ ♥ ♥ ♥
Kindvriendelijk    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Overall                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
Enthousiast? Boek je hotel HIER

Vind je dit artikel “Grand Magic Hotel Marne La Vallée, Parijs met kleine kinderen” leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk: 

Alle tips voor een weekendje Parijs met kleine kinderen

Top 5 attracties in Disneyland met kinderen

Dit artikel ”Review Vienna House Magic Circus hotel, Parijs met kleine kinderen” is mede mogelijk gemaakt door Vienna House Hotels. 

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie