Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze USA met Kinderen Roadtrip

Het vervolg van onze USA met kinderen roadtrip; aangezien we toch zo vroeg wakker zijn, pakken we na het ontbijt een taxi naar de Wallmart om alvast wat ” houdbare” inkopen te doen. De Wallmart is 24/7 open, hoe handig is dat! Wij staan om 0700 Vd deur en het is niet eens heel rustig.

Verlies van Telefoon en Camper Pick Up

De pick Up voor de camper staat gepland om 1300u, dus we hebben nog tijd genoeg voor een verfrissend duikje in het hotel zwembad. Net voor we gaan zwemmen komt Kev er achter dat zijn telefoon weg is, vergeten mee te nemen uit het restaurant na het ontbijt. Maar helaas, de telefoon is weg en niet afgegeven bij de receptie. Snel blokkeren en de reisverzekering alvast op de hoogte stellen.

Onze Eerste Camping bij Rocky Mountain NP

1300u Sharp staat de pick up voor de deur. Het is heel druk bij de pick up locatie, rond 1600 kunnen we wegrijden. Weer een stopje bij de Wallmart voor alle verse producten, waar ik er achter kom, dat we maar de helft van onze beddengoed gekregen hebben, dus weer terug naar Road Bear om de rest op te halen. 1700u zijn we eindelijk, echt onderweg naar onze eerste camping. Maar dat is dan ook wel direct een top locatie!! De camping ligt tegen het Rocky Mountian NP aan. Vanuit onze spot hebben we uitzicht over de besneeuwde bergtoppen. En dan eindelijk na een lange warme dag; tijd voor een biertje en bbq, woehoeee!!! Kijk nu hebben we het gevoel dat onze” USA met kinderen roadtrip” echt beginnen is!! Morgen gaan we het Rocky Mountian NP in, can’t wait!!

Onze Reisvideo’s met de TomTom Bandit

En… we hebben de TomTom Bandit meegenomen, dus we gaan ook nog eens leuke videotjes voor jullie maken van onze roadtrip. Je kan ze hier bekijken.

Tips & Tricks USA met kinderen

  • Check voor je boekt of er kinderstoeltjes in de camper geplaatst kunnen worden. Wij hadden 2 kinderstoelen nodig in de camper en konden daardoor maar kiezen uit 2 aanbieders (Cruise America en Road Bear).
  • Vraag, wanneer je boekt of de verhuurder ook autostoeltjes verhuurd voor kids. Als niet, bestel voor je trip de autostoeltjes online bij Wallmart en laat deze bezorgen bij je pick up locatie.
  • De Ipad is ook een fantastisch hulpmiddel bij lange ritten in de camper, of wanneer je lang moet wachten (zoals wij op de camper).
  • Check voor je weg rijdt bij het pick-up punt of je al je bad- en bedlinnen hebt 😉

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie