Kies je taal:

Travel gadget Tuesday: Review Kid-O-Bunk

Wij houden van travel gadgets! Wanneer we verre reizen maken met onze kids zijn het vaak echte life savers. Ook nu we een camper gekocht hebben waarmee we in de zomer Europa gaan verkennen, maken we graag gebruik van de handigste reis gadgets. Onze nieuwste aanwinst is de Kid-O-Bunk! Ik hoor je vragen: “de wat?!” Ik ga je exact vertellen wat het is en waarvoor het zo handig is in deze review. 

In het kort is het een opvouwbaar en draagbaar stapelbed voor kinderen. Van twee platte kleine tasjes die amper plaats innemen, maak je een stapelbed waar je kids heerlijk in zullen slapen. De afmetingen wanneer het bed in elkaar gezet is zijn: 164 X 83 X 82, het slaap gedeelte is per bed 157 x 70 cm. Het stapelbed is niet zo hoog (71 cm), dus er is geen groot “eruit val” gevaar. 

Kev heeft het stapelbed in elkaar gezet en is niet meer dan 10 minuten bezig geweest de eerste keer. Het bed wordt in elkaar gezet met lichtgewicht buizen, het slaapgedeelte wordt gevormd door een stevige stof die om de buizen wordt geschoven. Ook de constructie waarmee het bovenste op het onderste bed wordt gezet is lichtgewicht en makkelijk in elkaar te plaatsen. 

Wij hebben een camper met een vast tweepersoons bed en een dinette met 2 banken waarop de kids kunnen slapen. Toch vinden we het fijn om de dinette vrij te houden. Daarom hebben wij de Kid-O-Bunk aangeschaft. Deze hebben wij op de voorstoelen van onze camper geplaatst. Aangezien de Kid-O-Bunk dat wat hoger is dan de max 71 cm van het hoogste bed hebben we er ook een net omheen gemaakt, zodat de kinderen zicht niet kunnen bezeren. 

Afgelopen weekend hebben we nog even gekampeerd om te “testen” of alles ready to go is voor onze roadtrip door Europa van 3 weken. Aangezien de Kid-O-Bunk al opgebouwd was hebben we deze grotendeels in tact gelaten, alleen de twee bedden van elkaar afgehaald, en op het achterste vaste bed gelegd toen we gingen rijden. Eenmaal op de camping hebben we de bedden in 5 minuten weer op de voorstoelen gezet, netje ervoor, klaar voor de nacht.

De kids zijn allebei helemaal fan van hun nieuwe slaapplaats en kunnen bijna niet wachten tot ze naar bed mogen. Floris van 5 mag boven en Lotte van 4 onder. Er past geen hoeslaken om het “matras” dus ik heb losse lakens mee waarop ze kunnen liggen en dekentjes voor daaroverheen.

De kids slapen als roosjes en gelukkig rolt er ook niemand uit bed. Floris raakt alleen 2x zijn deken kwijt ’s nachts. Er is geen mogelijkheid om het deken in te stoppen. Normalitair is het stapelbedje heel laag en kun je er zo uitstappen, maar aangezien wij het op de voorstoelen geplaatst hebben, kan Flo niet zomaar even uit bed om zijn deken te zoeken. Om dit op te lossen laten we twee lussen maken aan het deken die we om de buizen van de Kid-O-Bunk strikken: opgelost!

Wij gebruiken de Kid-O-Bunk in de camper, maar het is ook super makkelijk te gebruiken in een tent, of op elk moment thuis of op vakantie als je extra slaapplaatsen nodig hebt. Het staat zo in elkaar en het zijn heerlijke bedjes voor de kids om in te slapen!

Wat een TOP ding! Heel makkelijk in elkaar te zetten en “opgeruimd” neemt het super weinig ruimte in. Onze kids vinden het heerlijk om in deze bedjes te slapen. Het liefst zouden ze de Kid-O-Bunk ook thuis gebruiken. Wanneer we weer logeetjes krijgen gaan we dat ook zeker doen. Maar in the mean time is dit voor ons de oplossing in de camper waarbij we met gebruik van minimale ruimte, in no time, 2 heerlijke extra bedjes voor de kids maken! 

 

Klik hier als je de Kid-O-Bunk ook wilt! 

Vind je dit artikel "Travel gadget Tuesday: review Kid-o-Bunk" leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights