Zoek
Sluit dit zoekvak.

8. Mickey and the Wondrous Book

Dit is een 25 minuten durende show waarin Mickey en Goofy een magisch boek ontdekken. In dit boek komen alle Disney verhalen tot leven. De show is in het Engels, maar er zijn Chinese ondertitels. De show is echt een aanrader, vooral als je even wilt uitrusten.

9. Mad Hatter Tea Cups

Deze attractie is een klassieker in elk Disney park. Je stapt in een grote theekop en je kunt zelf bepalen hoe snel je ronddraait. Een leuke attractie voor het hele gezin.

10. Dumbo the Flying Elephant

Deze attractie is een favoriet bij veel kinderen. Je stapt in Dumbo en je kunt zelf bepalen hoe hoog of laag je vliegt. Een leuke attractie voor jong en oud.

Conclusie

Disneyland Hong Kong is een geweldige plek voor een stedentrip met kinderen. Het park is kleiner dan de parken in Parijs en Orlando, maar er is genoeg te doen voor een paar dagen plezier. De attracties zijn geschikt voor alle leeftijden en de shows zijn van hoge kwaliteit. Dus als je de kans krijgt, bezoek dan zeker Disneyland Hong Kong met je kinderen!

Top 10 Attracties in Disneyland Hong Kong met Kinderen

Bezoek je binnenkort Disneyland Hong Kong met je kinderen? Hier is onze top 10 van attracties die je niet mag missen. Deze lijst is samengesteld door Lotte en Floris, die het moeilijk vonden om te kiezen. Maar hier zijn hun favorieten:

1. Jungle River Cruise

De Jungle River Cruise is een attractie die je echt niet mag missen. Je stapt in een bootje dat bestuurd wordt door een ‘kapitein’. Zij (in ons geval) vaart de boot over de rivier door de jungle. Daar zie je allerlei dieren; olifanten die in het water staan, gorilla’s, nijlpaarden, giraffen en zelfs minder vriendelijke kannibalen. De kinderen vonden het fantastisch! Alleen op het einde vond Floris het een beetje spannend worden toen er wat vuur bij kwam kijken.

2. Mad Hatter Tea Cups

Lotte wilde hier heel graag in, Floris en Kev niet. Maar Lotte won, dus hebben we met zijn allen in deze ‘dansende’ theekopjes gezeten. Alles draait, alle kanten op en dan kun je ook nog eens je eigen kopje ronddraaien door aan een wiel te draaien. Lotte vond het fantastisch, Kev werd er lichtelijk misselijk van.

3. Fairy Tale Forest

Een super leuke attractie die zelfs de kleinste kinderen kunnen waarderen! In dit ‘parkje’ kun je van sprookje naar sprookje wandelen. Alle sprookjes hebben een leuke interactieve twist, je kan aan zwengeltjes draaien, waardoor er ‘iets’ gebeurt.

Dit is hem, onze Top 10 attracties in Disneyland Hong Kong met kinderen. De Dumbo de vliegende olifant, de carrousel en Mickey’s Magic Philharmony hebben het net niet gered, maar zijn zeker ook de moeite waard voor peuters en kleuters.

Veel plezier in Disneyland Hongkong!

Gerelateerde Artikelen

Vind je dit artikel “Top 10 Attracties in Disneyland Hong Kong met kinderen” leuk? Dan vind je deze artikelen ook leuk:

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Disneyland Hong Kong.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie