Kies je taal:
  • Nederlands
  • Engels

Kindvriendelijke campings in Nederland, dit zijn onze favorieten!

Nu de kans groot is dat we deze zomer op vakantie gaan in Nederland heb ik een lijstje gemaakt met leuke kindvriendelijke campings in Nederland! Heerlijke reisinspiratie voor een kampeervakantie dichtbij huis. Heb je geen tent, caravan of camper? Geen nood deze campings hebben bijna allemaal super leuke huuraccommodaties. Voor ieder wat wils. 

Kindvriendelijke campings in Nederland

1# Kampeerterrein de Lievelinge, Vuren

De Lievelinge is anders, anders op een goede manier. Het heeft een beetje een hippie vibe… 

 

Wanneer je het kampeerterrein oprijdt komt er direct een relaxed gevoel over je heen.. zo hier gaan we even lekker ontspannen! Deze camping heeft verschillende kampeerplekken en ook de leukste huuraccommodaties (Huurlingen genaamd) voor iedereen die niet over een tent, camper of caravan beschikt). 

 

Verspreid over de camping vind je skelters die kinderen mogen pakken en waar ze naar hartenlust op rond mogen sjeezen. Ook heeft de camping een heerlijk meer waar in gezwommen kan worden. De camping is ruim opgezet met genoeg ruimte voor iedereen. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en je vindt er een heel gezellig restaurant met groot terras. Een top plek voor jouw (mini) vakantie! 

2# Camping Bakkum, Castricum aan Zee

Nog een pareltje op deze lijst en top favoriet bij onze kinderen: Camping Bakkum. Een camping die groot is, maar toch niet zo aanvoelt. Je kan kiezen tussen verschillende veldjes, waardoor je het gevoel hebt op een kleine camping te staan. Wij kiezen altijd voor het speelveldje omdat je op deze plaatsen een duinspeeltuin voor je neus hebt. Terwijl wij een boekje lezen spelen de kids lekker in het zand. 

 

De camping heeft meerdere restaurants en een supermarkt. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma, een grote speeltuin en een fiets- en skelterverhuur. Last but not leats: Camping Bakkum is vlakbij zee!

#3 Camping de Lakens, Bloemendaal

Als je van de zee en duinen houdt, dan wordt je heel blij van Camping de Lakens. Deze camping ligt in de mooie Kennemerduinen aan het strand van Bloemendaal aan Zee. De sfeer op deze camping is zoals het hoort aan het strand: ontspannen en laidback. 

 

De Lakens heeft ook een heerlijk restaurant met een groot terras en heel veel speelmogelijkheden voor de kids. Zelf als het een dagje regent, want een deel van de speeltuin is overdekt en dus ook perfect wanneer het weer even niet mee zit.

 

In de buurt van Maastricht, waar het landschap al wat glooiend wordt, vind je deze camping. Deze camping is niet zo groot, maar van alle faciliteiten voorzien. 

 

Zo is er een heerlijk restaurant, een speeltuin, animatie en zelfs een zwembad. Wanneer je kiest voor een comfortplaats met panoramaterras, dan sta je op een plek met vrij uitzicht over al het groen en een groot houten vlonderterras. Laat de vakantie maar beginnen!

Kamperen tussen sprookjesfiguren? ? Hier kan het! Op deze camping kun je  kamperen met je tent, caravan of camper, maar je kan er ook voor kiezen een tent, caravan of chalet te huren. 

Aan entertainment geen gebrek. Wanneer het weer warm is kan je heerlijk afkoelen in het zwembad. En zelfs bij koud weer kan je een duik nemen in het overdekte zwembad. In het hoogseizoen is er dagelijks een theatershow te zien met, uiteraard, allerlei sprookjes figuren en ook is er een uitgebreid animatie programma. 

Vind je dit artikel "Kindvriendelijke campings in Nederland, dit zijn onze favorieten!" leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: