Kies je taal:
  • nl
  • en

10 Tips voor Las Vegas met kinderen, Sin City blijkt super leuk voor kids!

We love Vegas! Ik kwam er voor het eerst toen ik 18 jaar was, een beetje suf, want in de USA mag je dan nog vrij weinig. Geen alcohol en niet gokken. Afgelopen zomer waren we er voor de 5de keer en voor de 2de keren waren we in Las Vegas met kinderen. 

De meeste mensen vinden Vegas geen stad voor kids, Sin City wat moeten kinderen daar?Maar ik ben het daar helemaal mee oneens! Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Las Vegas met kids, kijk maar eens naar deze top 10.

Top 10 Las Vegas met kinderen  

1# Shark Reef Mandalay Bay 

Zelfs midden in de woestijn van Nevada kun je haaien en krokodillen tegenkomen. Waar? Natuurlijk in Las Vegas. Mandalay Bay heeft een heus aquarium.

Kosten: vanaf $25

2# Vuurspuwende vulkaan bij Mirage

Flo en Lotte vonden het zowel indrukwekkend als een beetje eng: de show bij Mirage. Grote vlammen en een opzwepende muziek maken deze experience compleet.

Kosten: gratis

Kids Love Travel: Las Vegas met kinderen

 

3# Rainforest Cafe

Floris en Lotte vonden het hier fantastisch! Je vindt het Rainforest Cafe aan the Strip. Wanneer je binnenloopt waan jij je direct in de jungle. De apen, olifanten en het onweer zullen je kids versteld doen staan.

Kosten: afhankelijk van wat je eet 🙂

 

4# Lazy River Mandalay Bay

Tijdens een van onze bezoekjes aan Las Vegas met kinderen sliepen wij in het Mandalay Bay. Dit hotel heeft een giga zwembad “landschap”, met een strand, golfslagbad en.. een heerlijke lazy river. Koop een zwemband, veel goedkoper aan the Strip dan in het hotel, en de kids kunnen heerlijk over de rivier dobberen.

Kosten: gratis wanneer je in Mandalay Bay verblijft

Kids Love Travel: Las Vegas met kinderen

 

5# Vlieg over Fremont Street

Fremont Street is het oude Las Vegas, je vindt het dan ook downtown. Deze straat is sowieso een bezoekje waard in het donker, zodat je kan genieten van de super mooie lichtshow op de overkapping van de straat. Onze kids keken hun ogen uit bij alle straatartiesten en waren helemaal verbaasd dat er mensen over de straat “vlogen”: de Slotzilla Zipline. Voor oudere kids (vanaf 13 jaar) die geen hoogtevrees hebben is dit een super coole ervaring. Vanaf een “fruit automaat” vlieg je aan een zipline helemaal over Fremont Street heen, wat een uitzicht!

Kosten: vanaf $25

Kids Love Travel: Las Vegas met kinderen

 

6# Bootje varen in The Venetian

Wanneer je het plein oploopt, voor The Venetian Hotel, voel jij je direct in Venetië. In de mall, naast het hotel kun je door italiaanse straatjes lopen en zelfs samen met de kids een tochtje maken over de grachten in een van de gondels.

Kosten: 29$ pp, kids tot 2 jaar gratis

 

7# Staar naar de fonteinen van het Bellagio

Voor het Bellagio hotel vind je de bekende fonteinen. Vanaf 11 uur kun je elk half uur de “show” bewonderen. Onder begeleiding van muziek en licht “dansende” fonteinen. Floris en Lotte hebben doodstil staan kijken, en dat zegt wat ;).

Kosten: gratis

 

8# Op de foto met Mickey, Elsa of Batman

Op elke hoek van de straat vind je wel een verklede straatartiest. Voor een paar dollar kun je met hen op de foto. Flo is op de foto geweest met Mickey en Minnie, hij heeft het er nog steeds over.

Kosten: ca 5$

 

9# Helikoptervlucht over de Grand Canyon

Dit is zeker geen goedkoop uitje, maar als je dit kan en wil betalen dan is het zeker wel een van de mooiste belevenissen! Wij hebben een heli tour gedaan naar de Grand Canyon. We vlogen over de Hoover Dam voor we de Grand Canyon “binnen vlogen”. Je volgt de Colorado River en vliegt letterlijk tussen 2 gigantische bergen door, waanzinnig! Floris heeft zijn ogen uitgekeken, zeker toen hij voorin zat met een waanzinnig uitzicht. Lotte heeft heel de vlucht liggen slapen.

Kosten: vanaf 375$ pp

Kids Love Travel: Las Vegas met kinderen

 

10# Stratosphere voor dare devils

Aan de noordkant van the Strip vind je de Stratosphere. Dit hotel heeft een toren van 350 meter hoog. En…. bovenop deze toren kunnen vind je allerlei spannende attracties. Dit is wel voor de wat oudere kids. Wat denk je van een The Bigshot, Insanity, X-Scream en Skyjump? De namen zeggen het al… deze attracties zijn voor stoere kids die houden van hoogte en snelheid.

Kosten: vanaf 25$

Op zoek naar kindvriendelijke hotels in Las Vegas? Dit is onze Top 5: 

1# Mandalay Bay 

Heerlijk zwembad met strand en lazy river!

2# Circus Circus 

Geniet van een heuse circusvoorstelling

3# New York New York

NYC is het klein

4# Stratosphere

Leuke diner en spannende attracties 

5# Elara by Hilton Grand Vacations 

Heerlijk zwembad en rustig want er is geen casino

 

Ben jij al eens in Las Vegas geweest met de kinderen? Staat jouw favo er ook bij? Dit jaar staat Vegas helaas niet op onze reisplanning, maar wij gaan snel weer een keer terug.

Vind je dit artikel “10 Must do’s in Las Vegas met kinderen” leuk? Dan vind je deze artikelen misschien ook leuk:

5x Must Do aan de Westkust van Amerika

TOP 5 Highlights in Florida met kinderen

Op zoek naar nog meer informatie over Las Vegas? Lees dan dit artikel “100 dingen die je kunt gaan doen in Las Vegas!?” .

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: