Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Rondreis door Amerika met Kinderen: De Laatste Dagen

Onze rondreis door Amerika met kinderen is bijna ten einde…. dus gaan we nog 3 dagen optimaal genieten! Wat staat er op het programma: chillen in Mandalays tropische zwemband landschap, wandelingetje maken over de strip, shoppen in de mall bij Caesars Palace en in het kader van “afsluiten met een knal” op onze laatste dag een helikopter vlucht over de Grand Canyon!!

Genieten in Mandalay’s Tropische Zwembad

De kids vinden het zwembad bij Mandalay fantastisch, “zwembad” dekt eigenlijk ook niet helemaal de lading. Het is niet voor niets door Tripadvisor gekozen tot een van de beste zwembaden in de USA. Met 2.700 ton zand en 1.6 miljoen gallon water is het zeker ook een van de grootste zwembaden in de USA. De kids zijn met name fan van het golfslagbad, het strand en uiteraard de lazy river. Wanneer het wat cooler wordt gaan we de strip op; vuur spektakel bekijken bij Mirage, de fonteinen van Bellagio bewonderen en naar de “wolken” staren in Caesars Palace shopping mall.

De Grande Finale: Helikoptervlucht over de Grand Canyon

We gaan met zijn allen rond 2200-2300 naar bed en staan ook samen weer rond 1000 op, wat heerlijk relaxt, hier kan ik wel aan wennen. Op de laatste dag van onze roadtrip in Amerika met kinderen staat de “Grande Finale” gepland: een  helikopter vlucht  van Bolder Airport, dichtbij Vegas, naar Grand Canyon Heli airport, daar maken we een kleine stop, voor we over de Grand Canyon weer terug vliegen. We hebben alle vier nog nooit in een helikopter gevlogen, dus we zijn benieuwd! We worden netjes opgehaald en naar de luchthaven gebracht, daar worden we gewogen en ingecheckt. Na een safety uitleg mogen we aan boord. Floris van 3 heeft een eigen stoel en Lotte van 1 gaat op schoot. De koptelefoons gaan op en off we go!! DIT IS ECHT WAANZINNIG!

Terug naar Huis

En dan moeten we de koffers inpakken omdat we morgen ochtend naar huis vliegen: bummer!! We hebben een fantastische vakantie. Dit gaan we heel snel weer doen! Dank USA you were good to us :).

Tips & Tricks Las Vegas met kids

  • Mandalay Bay is een erg leuk hotel voor kids: gigantisch zwembad, treintje naar Luxor en New York New York, shark reef en (kleine) kids eten gratis bij het buffet.
  • Maak een wandelingetje over de Strip onze kids waren met name onder de indruk van: Mirage’s vuurshow, Bellagio’s fonteinen, Ceasars Shopping Mall, de Minions, Mickey’s en Minnie’s op straat.
  • Als je portemonnee het toelaat dan is een helikopter vlucht echt een waanzinnige ervaring. Kids tm 2 jaar zijn gratis, daarna betaal je het volle pond.

Onze Ervaringen in Vegas: Helikoptervlucht en Meer

Wij hebben een onvergetelijke tijd beleefd in Vegas, inclusief een spannende helikoptervlucht. Voor een visuele impressie van onze ervaringen, bekijk onze video hier.

Onze Verblijfplaats: Mandalay Bay Hotel


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Mandalay Bay Hotel

Ontspanning bij Mandalay Bay: Lazy River


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Lazy river Mandalay Bay

Avondentertainment: Vuurshow bij Mirage


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Vuurshow Mirage

Architecturale Pracht: Wolkenplafond in Caesar’s Palace


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Wolkenplafond in Caesar’s Palace

Onze Helikoptervlucht Ervaring

Voorbereiding op de Vlucht: Lotte en Olaf


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Lotte en Olaf klaar voor de vlucht

Onze Helikopter: De Ride


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Onze ride

De Vlucht: Indrukwekkende Uitzichten


Kids Love Travel: helikoptervlucht in Vegas

Grand Canyon met Colorado River

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie