Zoek
Sluit dit zoekvak.

Camper Roadtrip met Kinderen: Dag 14

Goedemorgen! We zijn alweer gearriveerd bij de 14de dag van onze waanzinnige camper met kinderen roadtrip! Wat is het toch heerlijk om wakker te worden, in je korte broekje de camper uit te kunnen stappen en lekker in de zon te ontbijten. De kids eten standaard een boterhammetje met pindakaas, aardbeien en een gekookt eitje. Wij kiezen voor muesli en cruesli met vers fruit.

Bezoek aan Arches National Park

Vandaag gaan we naar Arches National Park. Arches is maar 5 min rijden vanaf de KOA in Moab. Het park staat bekend om de rode rotsen, natuurbruggen (arches) en balancerende rotsen. Aangezien de kids niet zo geïnteresseerd lijken te zijn in natuur, hebben we een spannend indianen en cowboy verhaal bedacht. Het park is heel makkelijk te berijden. In het begin van het park vind je een uitkijkpunt met een overview van alle highlights, vanaf daar is het een kwestie van de weg volgen en stoppen bij alle highlights die je wilt zien.

Onze Ervaring in Arches National Park

Onze eerste stop is bij het overview punt. De kids zijn er na 15 minuten al klaar mee en willen eigenlijk de camper niet eens uit…. Tot dat er een indiaan achter de bergen blijkt te wonen die “Floris” terug schreeuwt als papa eerst heel hard “Floris” roept…. Heftig!! Floris weet niet hoe snel hij uit de camper moet komen om uit te zoeken wat er buiten gebeurd. Kevin laat nog een paar keer horen dat de indiaan echt terug schreeuwt als je wat naar hem roept. Zowel Floris als Lotte zijn helemaal overdonderd. TOP! Waar de good old fashioned echo al niet goed voor is. De kids zijn helemaal enthousiast geraakt en rennen bij elke stop weer de camper uit. Overal waar we stoppen en rond wandelen speuren we naar cowboys en indianen.

De Schoonheid van Arches National Park

Arches blijkt super mooi!! Met namen de bogen van steen en de balancerende rotsen zijn erg bijzonder om te zien. Het is bloedheet. Er zijn een aantal mooie wandelroutes, maar die laten we even aan ons voorbij gaan. Aan het einde van de middag halen we een ijsje en verheugen we ons op een heerlijke, verkoelende duik in het zwembad op de camping. Maar… dat gaat niet gebeuren. Het ene moment is de hemel stralend blauw en het andere moment is het donker grijs: onweer! Gelukkig valt het uiteindelijk mee, maar het zwembad mogen we niet meer in. Vanavond dus ook geen BBQ, maar wel Thais! De lokale Thai bezorgd ook op de camping, hoe goed is dat!? Wij sluiten de dag dan ook af met een heerlijke Thaise maaltijd en een lekker koud Bud biertje.

De Voorbereiding voor de Volgende Dag

Morgen gaan we weer een flink eindje rijden in onze camper met kinderen, dus vanavond gaan de Ipads weer in de oplader ;). Hieronder alvast wat tip voor lange afstanden rijden met kids!

Tips & Tricks camper met kinderen

  • Net als bij het vliegen is tijdens het rijden de Ipad je grootste vriend, zorg ervoor dat de oplader de nacht van te voren 100% opgeladen is
  • Zorg dat de filmpjes em games die je op de Ipad zet, ook offline beschikbaar zijn, check of ze nog afspelen in de airplane mode van de Ipad
  • Een leuke app die ook offline content beschikbaar heeft is Bobbies Bioscoop
  • Als de kids direct naast elkaar zitten, zorg dat voor koptelefoons (is voor jezelf ook wel zo relaxt ;))
  • Wij maken ook video’s/ vlogs van onze avonturen voor jou!

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie