Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Amerikaanse Roadtrip met Kinderen

Vroeg in de ochtend vertrekken we weer vanuit Custer State Park, klaar voor een nieuw avontuur op onze Amerikaanse roadtrip met kinderen.

Op Weg naar Yellowstone National Park

We zijn op weg naar Yellowstone National Park. Omdat Yellowstone een flink eindje rijden is, hebben we besloten om onderweg te overnachten in Buffalo en Cody. Beide zijn ouderwetse western stadjes die een unieke ervaring bieden.

Een Comfortabele Nachtrust

We hebben deze nacht heerlijk geslapen. De kinderen beginnen te wennen aan de nieuwe tijdzone, die 8 uur vroeger is dan thuis, en aan ons reisritme. Elke ochtend ontbijten we in de zon, een gewoonte waar ik gemakkelijk aan kan wennen.

Onze reis naar Buffalo

De rit naar Buffalo duurt ongeveer 3:30 uur. Het is verbazingwekkend hoe vaak de kinderen achter elkaar Brandweerman Sam kunnen kijken op de iPad. Het rijden is erg ontspannen. Kev vindt het geweldig om in de camper te rijden en overweegt nu zelfs om buschauffeur te worden.

Aankomst in Buffalo

Rond de middag komen we aan in Buffalo. We verblijven weer op een KOA-camping, compleet met een zwembad, wat met deze temperaturen echt geen overbodige luxe is. We nemen een heerlijke duik in het (achteraf wel heel erg koude) water. Na de duik gaan we de stad in. Het voelt alsof ik rondloop in een wildwestfilm. Elk moment verwacht ik indianen, cowboys en Lucky Luke!

Bezoek aan het Occidental Hotel

In Buffalo staat nog een hotel uit de tijd van de cowboys: het Occidental Hotel. We mogen even binnenkijken. De hele inrichting is authentiek. We dwalen door het pand en als we bij de saloon komen, zitten er zelfs mannen met cowboyhoeden aan de bar. Dat maakt onze wildwestervaring compleet. Floris is helemaal onder de indruk. Hij zingt alleen maar liedjes over cowboys en indianen en kan nergens anders meer over praten.

Amerikaanse BBQ en vooruitblik

Na een heerlijke Amerikaanse BBQ met steak en bier komt er weer een einde aan deze mooie dag. Morgen gaan we verder met onze tour door Amerika met kinderen. Dan rijden we door naar Cody, de stad die bekend staat om de rodeo. We blijven nog even in de wildwestsferen.

Tips & Tricks voor een reis door Amerika met kinderen

  • Reserveer op de KOA-camping in Buffalo, ze hebben een speeltuin en zwembad, ideaal voor kinderen.
  • Bezoek het Occidental Hotel, de kinderen zullen zich direct onderdeel voelen van een wildwestfilm.
  • Rijd niet in één keer van South Dakota naar Yellowstone als je met jonge kinderen reist. De rit duurt zeker 7,5 uur (tot je op de camping in Yellowstone bent).

The provided text seems to be HTML code for images and captions on a webpage, not an article. There’s no actual article content to optimize for SEO, grammar, spelling, and readability. Please provide the correct text to be optimized.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie