Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Vakantie in Amerika met Kinderen

We worden wederom vroeg wakker! Wat is het fantastisch om in het zonnetje te ontbijten met uitzicht op de besneeuwde toppen van de Rockies. Na het ontbijt vertrekken we direct naar het Rocky Mountain National Park. De ingang bevindt zich op 5 min rijden van de camping. De ranger bij de ingang raadt ons aan naar het hoogste punt te rijden; 12.000 ft, dus daar gaan we! Ik vind het uitzicht echt overweldigend!! Veel groen, gras, struiken, bomen en daarachter die rotsachtige besneeuwde bergtoppen. We maken verschillende stops bij allerlei  uitzichtpunten. Je kunt ook allerlei traisl lopen, maar de kleine gejetlagde mensjes liggen alweer te slapen.

De Beklimming van de Rockies

Hoe hoger we komen, hoe meer sneeuw. Tot we opeens echt in de sneeuw kunnen staan. We maken meerdere stops onderweg naar de top en naast de stop met marmotten is deze stop bij de kids favoriet. Flop wil een sneeuwpop maken, tot hij erachter komt, dat het toch vrij koud is met je korte broek en slippers in de sneeuw.

Terug op de Camping

Aan het einde van de middag zijn we weer terug op de camping en kunnen de kids even in de speeltuin spelen. De bbq gaat weer aan, biefstukjes erop en we genieten weer van een heerlijke bbq maaltijd met een biertje. De kids moeten nog wat wennen aan het eten, hun diner bestaat deze avond uit komkommers en boterhammen met pindakaas.

RV Roadtrip in Amerika met Kinderen: Richting Cheyenne

Morgen gaan we richting Cheyenne rijden, want overmorgen willen we in Custer State Park, South Dakota zijn. Onze RV roadtrip in Amerika met kinderen is tot nu toe fantastisch!

Tips & Tricks voor een Roadtrip in Amerika met Kinderen

Het plannen van een roadtrip in Amerika met kinderen kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips en tricks die we tijdens onze reis hebben ontdekt:

  • Koop een bbq bij de Homedepot, wij betaalden voor een kleine weber maar 30USD
  • De KOA en Good Sam campings hebben vaak een speeltuintje en of zwembad voor de kids
  • Check of je camper verhuurder een kortingskaart heeft voor deze campings (KOA en Good Sam)
  • Als je Rocky Mountains NP bezoekt, rijd dan minimaal tot het hoogste punt (12.000ft) met een beetje geluk sta je in de sneeuw.

Met deze tips en tricks wordt je roadtrip in Amerika met kinderen ongetwijfeld een succes!

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie