Zoek
Sluit dit zoekvak.

7# Draagzak

Een draagzak is echt een must als je gaat vliegen met een baby. Je hebt je handen vrij en je baby voelt zich veilig en geborgen. Zeker als je baby nog klein is, is dit een ideale oplossing. Je kunt je baby in de draagzak houden tijdens het opstijgen en landen en ook tijdens de vlucht als je baby onrustig is.

8# Speenkoord

Een speenkoord is super handig om te voorkomen dat de speen van je baby op de grond valt. Je kunt het speenkoord vastmaken aan de kleding van je baby en de speen aan het andere uiteinde. Zo blijft de speen altijd binnen handbereik en hoef je niet steeds een nieuwe speen te pakken.

9# Babydoekjes

Babydoekjes zijn onmisbaar als je gaat vliegen met een baby. Je kunt ze gebruiken om de handjes en het gezichtje van je baby schoon te maken, maar ook om de luier van je baby te verschonen. Zorg dat je altijd een pakje babydoekjes in je handbagage hebt.

10# Knuffel

Een knuffel kan je baby troosten tijdens de vlucht. Het is een vertrouwd voorwerp dat je baby associeert met thuis en veiligheid. Zorg dat je de favoriete knuffel van je baby meeneemt in je handbagage.

Vliegen met een baby hoeft niet stressvol te zijn. Met de juiste voorbereiding en de juiste spullen in je handbagage, kun je een ontspannen vlucht hebben. Ik hoop dat deze lijst met onmisbare handbagage items je helpt bij het voorbereiden van je vlucht. Veilige reis!

Vliegen met een Baby: Onmisbare Items in je Handbagage

1. Grote Hydrofiele Doek

Deze doeken zijn onmisbaar tijdens het vliegen met een baby. Ze kunnen worden gebruikt als spuugdoekje, slab, dekentje en nog veel meer. Ze zijn ook handig voor op reis, bijvoorbeeld als kleedje op de grond of om schaduw te creëren.

2. Speenketting

Een speenketting is een must-have wanneer je gaat vliegen met een baby. Het houdt de speen op zijn plaats en voorkomt dat je deze steeds moet schoonmaken na het vallen op de vliegtuigvloer.

3. Draagzak

Een draagzak is een absolute lifesaver tijdens het vliegen en op de luchthaven. Het geeft je de vrijheid om je handen vrij te hebben en je baby vindt het waarschijnlijk ook fijn om erin te slapen.

4. Flesje Mineraalwater

Na de douane mag je water kopen dat, gesealed, mee aan boord mag. Dit, in combinatie met een thermosflesje warm water en de melktoren, stelt je in staat om op elk moment een flesje te maken voor je kleintje.

Andere essentiële items in de luiertas zijn natte doekjes, geurzakjes voor luiers, zoutoplossing voor in de neus, speentjes, een thermometer, kinderparacetamol, andere hapjes met meerdere lepeltjes en een nekkussentje voor jou. Fijne vlucht!

Gerelateerde Artikelen

Als je dit artikel “Vliegen met een baby? Deze items zijn onmisbaar in je handbagage!” leuk vond, dan vind je deze artikelen ook leuk:

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie