Zoek
Sluit dit zoekvak.

De kinderen zijn op vrijdag een keer om 12:00 uit, we maken meteen gebruik van de vrije middag door twee dagen en een nacht naar de Winter Efteling te gaan! Wij zijn grote Efteling fans en hebben ook al meerdere malen overnacht in Bosrijk en Loonsche Land. Maar het Efteling Hotel staat nog op ons lijstje dus daar gaan we nu toch echt eens overnachten!

Review van het Efteling Hotel

Locatie van het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel ligt het dichtst bij het park van alle accommodaties. Je staat letterlijk na 3 minuten lopen in de Efteling. Waar je wanneer je overnacht in Bosrijk of Loonsche Land aan de voorkant de Efteling binnenkomt, bij de hoofdingang. Ga je wanneer je overnacht in het Efteling hotel de Efteling binnen vlakbij Carnaval Festival en Vogelrok.

Over het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is de eerste accommodatie gebouwd bij het park en opende in 1992 zijn deuren. Het ligt centraal, dicht bij doorgaande wegen en heeft 123 kamers en 22 suites. De suites zijn er ook in Efteling thema’s, overnachten in een Sneeuwwitje, Vliegende Hollander, Doornroosje, Roodkapje of Pardoessuite kan allemaal en maakt je verblijf natuurlijk extra bijzonder.

Efteling Hotel Beoordeling: Onze Kamer

We verbleven in een 4-persoonscomfort kamer. Deze kamers zijn in barokstijl met zware gordijnen, koninklijke bedden, sierlijke stoelen en mooie lampen. Onze kamer heeft 2 kingsize bedden, een zitje met geïntegreerd bordspel, veel kastruimte, een bureau met stoel en een bank voor je bagage.

De badkamer heeft een wc, wastafel en bad. Hoewel het hotel in 1992 is gebouwd, is de kamer absoluut niet gedateerd. De badkamer is brandschoon, maar wel wat ouderwets.

Een hoogtepunt voor de kinderen is het bijzettafeltje dat ook een bordspel blijkt te zijn. Iedere keer als we op de kamer komen, zitten ze binnen enkele seconden weer het spel te spelen.

Faciliteiten van het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel heeft een groot, sprookjesachtig restaurant met een speelruimte voor de kinderen. Dit is ideaal als je rustig wilt eten en de kinderen hun energie kwijt moeten. Er is ook een gezellige bar en voor de warme dagen een heerlijk zonnig terras.

Natuurlijk is er een souvenirwinkel met de leukste Efteling cadeautjes. Je kunt er zowel fietsen als rolstoelen huren en er is een ruimte om je bagage te stallen wanneer je moet uitchecken maar nog een dag van het park wilt genieten. Het Efteling Hotel heeft zelf geen zwembad, maar je kunt gebruik maken van het leuke zwembad bij Efteling vakantiepark Bosrijk.

Algemene Beoordeling Efteling Hotel

Het Efteling Hotel was de enige Efteling accommodatie die wij nog niet hadden bezocht. We hebben zowel Bosrijk als Loonsche Land al meerdere malen bezocht en over beide vakantieparken ben ik erg enthousiast.

Ervaring met het Efteling Hotel

Ik ben blij dat ik het Efteling Hotel aan mijn lijst van favoriete verblijfplaatsen kan toevoegen. De hele uitstraling van dit hotel is sprookjesachtig, wat bijdraagt aan de hele belevenis van een aantal dagen Efteling.

Personeel van het Efteling Hotel

Nog niet eerder benoemd, maar zeker een vermelding waard: het personeel in het Efteling Hotel. Of het nu achter de receptie of in het restaurant is, iedereen is enorm vriendelijk en gastvrij. Dit draagt bij aan een heerlijk verblijf.

Luxe in het Efteling Hotel

Wanneer je wat meer in de watten gelegd wilt worden (bediend worden in het restaurant en je bedje laten opmaken) dan is het Efteling Hotel een top keuze! Ben je na mijn review zo enthousiast dat je ook wilt boeken of de prijzen wilt bekijken? Klik dan hier.

Beoordeling Efteling Hotel

  • Locatie: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Kamer: ♥ ♥ ♥ ♥
  • Faciliteiten: ♥ ♥ ♥ ♥
  • Kindvriendelijk: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Overall: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie