Zoek
Sluit dit zoekvak.

7# Neem een goede camera mee

Je wilt natuurlijk alle mooie momenten vastleggen. Wij hebben gekozen voor de Canon EOS 200D. Een compacte spiegelreflexcamera die makkelijk te bedienen is. Daarnaast hebben we een GoPro voor de onderwaterbeelden en een drone voor de luchtbeelden.

8# Neem een goede EHBO-kit mee

Je hoopt het natuurlijk niet, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat je een goede EHBO-kit bij je hebt met daarin onder andere pleisters, verband, een pincet, een thermometer, ORS en paracetamol. Ook is het handig om een tekentang en een middel tegen diarree mee te nemen.

9# Zorg voor een goede reisverzekering

Een goede reisverzekering is essentieel. Zorg dat je goed verzekerd bent voor zowel medische kosten als diefstal of verlies van je bagage. Wij hebben gekozen voor de OHRA reisverzekering. Deze verzekering biedt een goede dekking en is makkelijk online af te sluiten.

10# Geniet!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je geniet van je wereldreis met kleine kinderen. Het is een unieke ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. Dus maak er het beste van en geniet van elk moment!

 

Conclusie

Een wereldreis met kleine kinderen is een geweldige ervaring. Het vergt wat voorbereiding, maar met de juiste tips en tricks is het goed te doen. Het belangrijkste is dat je geniet van de reis en de mooie momenten die je samen beleeft. Dus pak je backpack, neem je kinderen mee en ga op avontuur!

Wereldreis met Kleine Kinderen: 10 Essentiële Tips

7# De Dopper: Een Uitkomst voor Ons

Een herbruikbare waterfles met een bekertje als dop. Zo kunnen de kinderen overal waar we zijn gebruik maken van een bekertje om water te drinken. Voor Vesper is het nogal een uitdaging om uit een fles te drinken, maar dankzij de Dopper verspillen we hier geen water meer aan.

8# Neem een Klamboe Mee

Je zal hem niet overal nodig hebben, maar het maakt je keuzevrijheid in accommodaties net wat groter. Zeker in Sri Lanka hebben wij hem regelmatig nodig gehad. Wij slapen er een stuk rustiger onder en hij neemt niet veel ruimte in beslag.

9# Zet Geld op je Credit Card

Hiermee bespaar je op je geldopnames. Bij Visa betaal je dan ‘slechts’ 1,50 per kasopname. Bij de ING betaal je 2,25 plus 1% wisselkoers. Als je geen geld op je Visa hebt staan kost het 4,50 per kasopname. Helaas kan je nog steeds niet overal met je creditcard betalen en is cash echt nodig. Het is fijn als je dan zo min mogelijk geld kwijt bent aan dit soort overbodige bedragen.

10# Vul je Telefoon met Handige Apps

Wij gebruiken regelmatig de app me. Hiermee kan je de kaart van elk land downloaden en raak je nooit meer verdwaald. Ook de app Documents 5 is een uitkomst voor ons. Hiermee kan je YouTube filmpjes bewaren op je telefoon. Zo heb je altijd de favoriete filmpjes van je kinderen bij de hand, zonder dat je wifi nodig hebt. En last but not least, de 3g babyfoon app. Zo kan je toch nog een biertje drinken in het restaurant, terwijl je engeltjes heerlijk liggen te slapen.

En ben jij al klaar voor een wereldreis met kleine kinderen?! Wil je meer lezen over de avonturen van Martine en haar gezin? Dat kan! Kijk snel op Wij reizen de wereld rond.

Gerelateerde Artikelen

Vind je dit artikel “Wil jij op wereldreis met kleine kinderen? Met deze 10 tips ben je helemaal voorbereid!” leuk? Dan vind je deze artikelen ook leuk:

In dit artikel vind je affiliate links, als je via deze links een aankoop doet, dan krijg ik daar een heel klein deel van, geen zorgen het kost jou niets extra’s. Dank je wel!

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie