Kies je taal:
  • nl
  • en

Nieuw Zeeland met kinderen: we gaan.. bijna!

Nog 15 dagen

En dan begint onze trip naar Nieuw Zeeland met kinderen! Het leek altijd nog zo ver weg, dus tijd zat. Maar opeens is de tijd verstreken en gaan we bijna. Dat is natuurlijk enorm leuk maar geeft ook wel wat stress. De laatste zaken afmaken en regelen op ons werk.  In hoeverre kan je vooruit werken? Ik denk dat dat niet kan, maar je wilt het wel en dat werkt misschien wel frustrerend. Wat moet nu echt: inpakken, internationaal rijbewijs halen, alle papieren verzamelen, campings uitprinten. Maar weet niet helemaal waar te beginnen met als resultaat… ik doe niks. Niet omdat ik er geen zin in heb integendeel, héél veel zin. Maar weet niet waar te beginnen. Neem altijd veel te veel mee, maar dat kan nu niet. Ik moet dus gewoon beginnen. Morgen start ik met inpakken, stapeltjes maken. De kinderen zijn al druk aan het aftellen. Allemaal leuke zaken, gewoon doen. Mijn voornemen voor nu: morgen begin ik met het afvinken van mijn To Do List. Dan nog veertien dagen. Het aftellen is begonnen. Nieuw Zeeland we komen eraan!

Nog één week

Kan niet wachten en ben al aan het aftellen. Nog een week en dan vertrekken we naar Nieuw Zeeland. Zo lang geleden bedacht, het leek altijd zo ver weg maar nu gaan we gewoon bijna! Hidde heeft bedacht dat hij in het vliegtuig naast papa wil zitten. Gelukkig wilde Thije graag naast mij. Maar ook willen ze naast elkaar. Genoeg tijd tijdens de vlucht om te wisselen.

We zijn er klaar voor!

Vandaag m’n laatste werkdag gehad. Ik heb de mailbox geleegd en een overdracht geschreven. Het voelt goed dat ik alles wat ik wilde doen, heb kunnen doen. Ook de tassen zijn ingepakt, en dan morgen nog een dagje vrij voor de laatste dingetjes die er vast zijn. Vandaag boden mijn ouders aan om Thije van school te halen, zo kregen we wat extra tijd om het werk af te ronden. Heerlijk. We hebben zo’n zin om te vertrekken. Zo spannend ook. Hoe zal het allemaal gaan? Maar goed dat zullen we snel gaan ervaren.Vrijdag vertrekken we om 14.00 uur en dan komen we zondag rond 06.00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan in Auckland. Net een transfer geregeld naar het hotel. Dat is vast fijn na zo’n lange reis. Waarschijnlijk schrijf ik de volgende blog vanuit Nieuw Zeeland. Heerlijk, een maand vakantie in Nieuw Zeeland met kinderen!

TO BE CONTINUED…

Tips & Trick Nieuw Zeeland met kinderen

Wil je zeker zijn van goede campings: boek deze al vooruit.

Pak jij altijd te veel in? Maak een inpaklijst en houd je daar ook aan.

Pak in per kledingsetje: bv 1 korte broek met 2 shirts, check of je bijpassende schoenen hebt, zo weet je ook zeker

dat je ingepakte kleding bij elkaar past en dat je niet te veel mee neemt.

Dit gastblog is geschreven door Lonneke. Lonneke woont in Nederland met haar man Marcel en twee zonen Thije en Hidde . Lonneke neemt ons mee op de fantastische reis die zij met haar gezin maakte door Nieuw Zeeland toen de kinderen 2,5 en 4 jaar waren.

 

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie: