Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aftellen tot onze Reis naar Nieuw Zeeland met Kinderen

Met nog maar 15 dagen te gaan, begint de spanning voor onze reis naar Nieuw Zeeland met kinderen toe te nemen. Het leek altijd nog zo ver weg, maar nu is de tijd bijna daar. Dit brengt natuurlijk veel opwinding met zich mee, maar ook een beetje stress. We moeten de laatste zaken afronden en regelen op ons werk, inpakken, een internationaal rijbewijs halen, alle papieren verzamelen en campings uitprinten. Maar waar beginnen we? Morgen start ik met inpakken en het afvinken van mijn To Do List. Het aftellen is begonnen. Nieuw Zeeland, we komen eraan!

De Laatste Week voor Vertrek naar Nieuw Zeeland

Met nog maar een week te gaan, kan ik niet wachten om naar Nieuw Zeeland te vertrekken. Onze kinderen, Hidde en Thije, hebben al besloten wie naast wie wil zitten in het vliegtuig. Gelukkig is er genoeg tijd tijdens de vlucht om te wisselen.

Klaar voor Onze Reis naar Nieuw Zeeland met Kinderen

Vandaag was mijn laatste werkdag. Ik heb mijn mailbox geleegd en een overdracht geschreven. Ook de tassen zijn ingepakt. Morgen hebben we nog een dagje vrij voor de laatste voorbereidingen. We kijken enorm uit naar onze reis. Vrijdag vertrekken we om 14.00 uur en komen we zondag rond 06.00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan in Auckland. We hebben net een transfer geregeld naar het hotel, wat vast fijn zal zijn na zo’n lange reis. Waarschijnlijk schrijf ik de volgende blog vanuit Nieuw Zeeland. Een maand vakantie in Nieuw Zeeland met kinderen, wat een heerlijk vooruitzicht!

Tips & Tricks voor een Reis naar Nieuw Zeeland met Kinderen

  • Als je zeker wilt zijn van goede campings, boek deze dan al vooruit.
  • Pak jij altijd te veel in? Maak een inpaklijst en houd je daar ook aan.
  • Pak in per kledingsetje: bijvoorbeeld 1 korte broek met 2 shirts, en check of je bijpassende schoenen hebt. Zo weet je zeker dat je ingepakte kleding bij elkaar past en dat je niet te veel meeneemt.

Dit gastblog is geschreven door Lonneke. Lonneke woont in Nederland met haar man Marcel en twee zonen Thije en Hidde. Lonneke neemt ons mee op de fantastische reis die zij met haar gezin maakte door Nieuw Zeeland toen de kinderen 2,5 en 4 jaar waren.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie