Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Amerika met Kinderen Roadtrip

Het vervolg van onze Amerika met kinderen roadtrip. De kinderen hebben nog wat slaap issues, waardoor we, om toch wat te slapen, in een andere samenstelling wakker worden dan we naar bed gaan. De kinderen kruipen ’s nachts stiekem bij ons in bed, waarna Kev denkt; ‘Later!’. En in Flop zijn bed gaat liggen (met zijn 189 in een 165 bed).

Bezoek aan Cheyenne

We gaan op tijd weg richting Cheyenne. Cheyenne is de hoofdstad van Wyoming, een stad met nog een aantal mooie oude gebouwen. Na een stopje zijn we lekker op tijd in Cheyenne. We gaan even naar de McDonalds, zodat ik een blog voor Kids Love Travel kan posten. De WiFi op de campings is heel slecht. Waardoor het erg lastig is om op tijd de blogs te kunnen posten.

Ongepland Avontuur naar Custer State Park

De kinderen spelen lekker en ik zoek ook even op wat we in Cheyenne willen doen. Het blijkt dat het oude gebouw dat we willen bekijken (State Capitol) gesloten is voor renovatie en ook blijkt de stad niet heel erg 9,5 meter camper vriendelijk. We besluiten dan ook een stukje door te rijden richting Custer State Park en onderweg een camping te zoeken. Leuk, wat ongepland avontuur!

Overnachting in Lingle

Aan het einde van de dag vinden we een RV park in the middle of nowhere; Lingle. Deze wereldstad telt maar liefst 750 inwoners! Wel heeft het een parkje met een zwembadje waar we de kinderen nog even laten rond spollen na 6 uur stil zitten en brandweerman Sam kijken in de camper. De camping is een veld achter een woonhuis. De eigenaresse is een zeer  gelovige dame, die roept; “God bless you and God bless your trip”, wanneer ik haar huiskamer/kantoor verlaat na het inchecken. Wat deze onwijs vriendelijke dame niet heeft verteld, is dat er elk kwartier (ja, dag en nacht) een trein voorbij raast die niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 keer toetert voor de onbewaakte spoorovergang in de buurt. Mijn nacht is dan ook vrij kort, al blijk ik de enige te zijn die er last van heeft. Ach je moet wat over hebben voor je avontuurlijke vakantie in Amerika met kinderen.

Reistips voor Amerika met Kinderen

Reizen met kinderen kan een uitdaging zijn, vooral als de bestemming zo groot en divers is als Amerika. Hier zijn enkele tips om uw reis soepeler te laten verlopen.

Gratis WiFi bij McDonald’s

Als je WiFi nodig hebt, is de McDonalds je beste vriend. Ze bieden overal gratis WiFi aan, wat handig kan zijn voor het plannen van je volgende stop of het vermaken van de kinderen tijdens een maaltijd.

Regelmatige pauzes

Probeer elke 2-2,5 uur te stoppen. Dit is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Ze kunnen hun benen strekken, rondrennen en wat energie kwijtraken.

Verkenning van Cheyenne

Als je Cheyenne wilt verkennen, parkeer dan de camper buiten het centrum of op de camping en neem het openbaar vervoer of een taxi. Cheyenne is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. Het zou zonde zijn om dit over te slaan, vooral als je met een grote camper reist. Deze tip is ook handig voor andere grote steden in de VS.

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie