Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de Vaggaro: De Ultieme Reisgadget voor Jonge Kinderen

Vandaag stellen we een bijzondere reisgadget voor: de Vaggaro. Dit is een 3-delige reisset (kinderstoel, bouncer en wieg) ontworpen door een reislustige Zweedse vader. Zoals we van Zweeds design kunnen verwachten, is de Vaggaro strak en stijlvol.

De veelzijdigheid van de Vaggaro

De Vaggaro is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Dankzij het lichte gewicht (1,5 kg) en gebruiksvriendelijkheid is het de perfecte gadget voor op reis met jonge kinderen. Het kan zowel als hand- of ruimbagage meegenomen worden op het vliegtuig. Bij een overstap of lange wachttijd op de luchthaven kan de Vaggaro in de handbagage een uitkomst bieden. Je kind kan een dutje doen in de wieg terwijl jij eet, of zich vermaken in de bouncer terwijl jij een boek leest. Voor oudere kinderen is het handig om altijd een kinderstoel bij de hand te hebben.

De Vaggaro op je bestemming

Op je bestemming biedt de Vaggaro ook veel gemak. Of je nu in een restaurant, hotelkamer, camping of op het strand bent, je hebt altijd een wieg, bouncer en kinderstoel bij de hand. Voor hele kleine kinderen zijn de wieg en bouncer ideaal, en naarmate je kind groeit, kan je de kinderstoel gebruiken. De Vaggaro is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud.

Ontdek de Vaggaro: Een must-have reisgadget

Ben je benieuwd hoe de Vaggaro werkt? Bekijk dan deze video. Als je Lotte ziet, krijg je een eervolle vermelding.#kidslovetravel #reizenmetkinderen #spon #vaggaro

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie