Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wanneer wij met de auto reizen, is het altijd een flink geprop in de achterbak. De ene keer nemen we tassen mee en de andere keer koffers. Maar de conclusie blijft dat het niet allemaal optimaal past. Herken jij dit? De reislustige ouders van Car-Bags.com wel, zij besloten om dit “probleem” once and for all op te lossen.

Review Car-Bags

Wat is Car-Bags? Dat leg ik je graag uit. Car-Bags verkoopt op maat gemaakte autotassen. Ze kunnen tailormade tassen leveren voor elke achterbak van bijna elk automerk, zo ook voor mijn Volkswagen Passat GTE.

Car-Bags: hoe werkt dat?

Op de site van Car-Bags.com kun je onder het kopje “reistassen sets” aangeven welk merk je auto heeft en welk type het is. Je kunt dan direct zien of er een tassenset voor jouw auto beschikbaar is. Als zo, dan kun je de set meteen online bestellen.

Is er voor jouw auto geen tassenset beschikbaar? Dan kun je het contactformulier invullen en krijg je een seintje als er een tassenset beschikbaar komt voor jouw auto, of je kunt je achterbak opmeten en zelf een passende tassenset samenstellen. De kosten van een tassenset zijn afhankelijk van het merk en type auto, voor mijn Volkswagen Passat GTE kost een complete set € 319,-

De tassen zijn enorm stevig en gemaakt van nylon. De stof is slijtvast, waterafstotend en makkelijk schoon te maken mocht dat nodig zijn.

Waar bestaat een tassen set uit?

Enkele dagen na de bestelling wordt er een grote doos afgeleverd! Er komen in totaal 6 reistassen uit: 3x een grote rechthoekige reistas met wieltjes (82 liter) en een hendel en 3 iets kleinere reistassen (42 liter). We hebben additioneel een speciale koeltas van hetzelfde stevige materiaal besteld.

De Grote Tassen en Hun Plaatsing

De grote tassen hebben een telescoopgreep en vormen de onderlaag van de tassen in je achterbak, de wat kleinere reistassen leg je er bovenop.

Wat past er allemaal in de Reistassen?

Wij gaan een weekendje weg met de kids naar een vakantiepark. Dat betekent dat er veel mee moet. Niet alleen kleding voor 3 dagen, maar ook zwemkleding en natuurlijk de onvermijdelijke boodschappen voor 3 dagen inclusief WC- en keukenrollen. De cool bag blijkt groot genoeg voor al onze “koelkast boodschappen” voor de komende dagen, erg handig. De tassen hebben ook nog eens spanbanden aan de binnenkant die alles op zijn plaats houden en ritsvakjes aan de buitenkanten waar je nog wat kleins in kan doen.

Het past in de Achterbak!

Wanneer ik alles ingepakt heb, ben ik heel benieuwd of deze 6 tassen in de achterbak van mijn auto passen…

Het antwoord laat zich natuurlijk al raden. De tassen passen perfect, er blijft geen plekje onbenut!

Aanbeveling voor Autovakanties

Als je vaak met de auto op vakantie gaat, dan zijn deze tassen echt een aanrader. De kleinere tassen zijn ook prima geschikt voor een bezoekje aan het strand of zwembad, dus daar hoef je ook geen tassen meer voor mee te sjouwen!

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie