Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een vakantiepark en camping in een, dat vind je op recreatiepark de Leistert. Wij komen niet kamperen, maar kiezen voor een van de grote, mooie boerderijen. En genieten van een weekendje in het Limburgse land. Ga je met de tent, caravan of camper: de Leistert heeft een van de leukste campings in Limburg.

Review Recreatiepark De Leistert

Locatie van Recreatiepark De Leistert

De Leistert ligt in het kleine plaatsje Roggel, tussen Venlo en Roermond, in het noorden van Limburg. Vanaf Utrecht rijd je er in 1:40 naar toe. Wil je vanuit de Leistert een dagje naar Maastricht of Valkenburg? Daar tuf je vanuit het park in 50 minuten naartoe. Ook Toverland (20 min) en GaiaZoo (50 min) liggen op korte rijafstand van het park.

Park & Faciliteiten van Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark de Leistert is flink groot! Naast een camping is er ook een groot bungalowpark en alle activiteiten voor jong en oud die je maar kan bedenken. Na ons weekendje in de Leistert is het park dan ook door onze kids bestempeld als de leukste kindercamping van Nederland. Een kleine opsomming van alle activiteiten en faciliteiten:

Faciliteiten bij de Leistert

De Leistert biedt een breed scala aan faciliteiten voor het hele gezin. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

  • Binnenbad (met glijbaan)
  • Buitenbad (met glijbaan)
  • Meerdere speeltuinen
  • Indoor speeltuin
  • Zwem- en roeivijver
  • Adventure golf
  • Beachvolleybal veld
  • En nog veel meer…

Die “en nog veel meer” is niet overdreven. Als je alle faciliteiten wilt weten, kijk dan even op de site van de Leistert. Natuurlijk is er ook een animatieprogramma, aangevoerd door Pluck en Pien, waar de kinderen allerlei actieve en creatieve activiteiten kunnen doen.

Horeca en boodschappen bij de Leistert

Last but not least is er ook veel horeca op het park. Van een friettent tot een Italiaans- en grill restaurant. Ook voor je boodschappen hoef je het park niet af. Die kun je doen in de supermarkt op het terrein van de Leistert.

Onze accommodatie bij de Leistert

Wij verblijven in een 9-persoons bungalow. “Bungalow” is eigenlijk niet het juiste woord, want we slapen in een authentiek uitziende witte Limburgse boerderij. Onze boerderij heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, fijne zithoek en een heerlijke tuin met grote tafel. Onze boerderij is 150m2 groot. Deze ruimte (zowel binnen als buiten) vind ik heerlijk.

Wil je liever wat kleiner? Dat kan ook. Je kan overnachten in een 2-persoons cabin, een 4-persoonsbungalow, een 4-persoonslodge, een zelfde boerderij als wij hebben maar dan wat kleiner of het echte buitengevoel ervaren in een glamping- of safaritent.

Overall review recreatiepark de Leistert

Wanneer je wilt verblijven in een mooie, ruime bungalow op een park met heeeel veel faciliteiten en activiteiten voor de kinderen, dan zit je bij de Leistert absoluut goed! Wij reizen enorm veel en de kids hebben het nog steeds over hoe leuk het bij de Leistert was. Dat zegt wel wat.

Beoordeling Recreatiepark De Leistert: Een Compleet Overzicht

Locatie                     ♥ ♥ ♥ ♥
Accommodatie         ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Faciliteiten                      ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kindvriendelijk               ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Overall                             ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vind je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Nieuwsbrief

Volg ons

Plan je volgende vakantie