Kies je taal:

Review Ride & Relax, een heerlijke accommodatie vlakbij Flachau

Voor het eerst met de kinderen op wintersportvakantie in Oostenrijk: spannend en uiteraard ook heel leuk! Ik ben enorm benieuwd wat de kinderen van skiën in een klasje gaan vinden en of ze een “zonvakantie” even leuk gaan vinden als een “wintersportvakantie”. Wanneer je met (kleine) kinderen reist is de juiste accommodatie misschien nog wel belangrijker dan wanneer je zonder kids reist. Wij hebben een appartement geboekt in appartementencomplex Ride & Relax. De naam klinkt in ieder geval goed. En of het even goed is als het klinkt, lees je in deze review Ride en Relax.

Locatie

Op 10 minuten rijden van de skilift “Jetstar 1” in Flachau, vind je in Eben im Pongau het moderne appartementen complex Ride & Relax. Het ligt aan een doorgaande weg en heeft genoeg parkeerplaatsen, zodat je de auto voor de deur kwijt kan. Er handig wanneer je arriveert met een vol geladen auto of elke dag met je ski gear op en neer pendelt. Wij rijden op de vrijdag voor de krokusvakantie weg (ole voor de studiedag) om 10:15 uur en arriveren om 23:00 uur bij Ride & Relax.

De accommodatie

Ons appartement bevindt zich in een authentiek Oostenrijks huis, met grote houten balkons. Er zijn meerdere appartementen in dit gebouw. Ons appartement is voor 4 personen, maar je kan ook appartementen boeken voor 2 tot 7 personen.

 

Ondanks de authentieke uitstraling aan de buitenkant, is het hotel van binnen helemaal verbouwd en ziet het er strak, modern en toch gezellig uit. Elke avond wanneer je van de piste komt heeft de eigenaresse in de gangen geurkaarsen aangestoken en loop je heerlijk ontspannen naar je appartement.

 

Ons appartement

Wij verblijven in appartement 103 op de eerste etage. Wanneer je binnen komt sta je direct in de keuken, die zich in de woon-/slaapkamer bevind. De keuken is super compleet met magnetron, oven, inductiekookplaten, koelkast, vriezer en zelfs een vaatwasser. En…. een tablet tegen de muur, waarmee je allerlei zaken kan reserveren, van broodjes voor het ontbijt, tot pizza als diner of fietsen om de omgeving te verkennen (voor in de zomer). De woon-/slaapkamer heeft grote kasten, een eettafel met bank en stoelen en een heerlijke slaapbank.

 

De aangrenzende slaapkamer heeft veel kastruimte, een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite met een heerlijke douche en apart toilet.

 

De inrichting is strak en modern met veel natuurlijke materialen, waardoor het toch gezellig en knus aandoet.

Faciliteiten

Ride & Relax heeft naast de mooie, moderne appartementen zoals gezegd genoeg parkeerplaatsen. Ook is er een ruimte om je ski gear in lockers op te slaan en zelfs om je vieze skisokken even in de wasmachine te gooien. Na het skiën kun je genieten in de mooie wellness. Naast de sauna’s vind je in de wellness ook een kleine gym, een hapje en een drankje en kun je wegdommelen in de relax ruimte met stoelen die bevestigd zijn aan het plafond, waar je heerlijk in kan schommelen.

 

Ook heeft het appartementencomplex een restaurant en kun je bij de receptie allerlei zaken regelen en reserveren.

Ride & Relax is een erg mooi appartementencomplex, de ligging ten opzichte van Flachau is ideaal. Het appartement is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. De eigenaresse van Ride & Relax is erg gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Kortom een perfecte locatie voor je verblijf in de sneeuw!

 

 

Locatie                                           *****

Kamer                                            *****

Faciliteiten                                     ****

Kindvriendelijkheid                      ***

Overall                                           ****

Vind je dit artikel "Review Ride & Relax, een heerlijke accommodatie vlakbij Flachau" leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights