Kies je taal:

Vakantie naar Kaapverdie: off we go!

Yes!! Eindelijk is het zo ver, onze vakantie naar Kaapverdie! De wekker gaat diep in de nacht arrgh… Ik ben zo slecht in zo vroeg op staan.

De kids hebben nergens last van en zijn meteen klaar wakker. In het donker rijden we naar Schiphol waar we voor het eerst gebruik maken van Holiday Valet Parking, wat een top uitvinding! We parkeren tegenover de aankomsthal en staat met 5 minuten voor de check-in.

Wanneer we eenmaal ingecheckt zijn nemen we de tijd om even te relaxen achter de douane. De kids vermaken zich uitstekend; reusachtige knuffeldieren, Nemo en klauteren op los het speeltoestel vliegtuig. Ik koop nog even een mooie zonnebril en dan is het tijd om te boarden.

De vlucht verloopt redelijk ok. Floris zou liever wat meer beweegruimte hebben, maar helaas. Allebei de kids slapen heel even en vermaken zich de rest van de vlucht met de Ipad. Na ongeveer 6:45 vliegen zijn we er. Wanneer we het luchthavengebouw uitlopen schijnt de zon ons tegemoet EN het is 25 graden, wat een heerlijkheid!

De taxi brengt ons voor €12,50 in 20 minuten naar ons RIU hotel en dan kan de vakantie in Kaapverdie echt beginnen!
 

Deel dit bericht

Reacties

Meer vlog berichten

Review Dorsett Wanchai hotel Hong Kong

Dorsett Wanchai, wat een heerlijk hotel! Super kindvriendelijk en heel centraal gelegen op Hong Kong...

Review Hyatt Sha Tin hotel Hong Kong

Wat een TOP hotel en super kindvriendelijk, een...

Kids Love Travel goes Hongkong met Cathay Pacific!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gaan we! De start van onze bijzondere citytrip naar...

Geverifieerd door MonsterInsights