100 tips voor reizen met kids

Welke tips vind je in dit e-book?

1588598720

Onmisbaar voor elke ouder die wil reizen met kleine kinderen

Tijdens meer eerste zwangerschap was ik druk met het plannen van een camperreis door Amerika voor wanneer de kleine eenmaal geboren zou zijn. Maar (kleine) kinderen en (ver) reizen bleek bij heel veel mensen tegen de borst te stuiten. Opmerkingen als “Dat doe je toch niet met een baby!”, “Daar heeft dat kind niets aan” en “Hier herinnert hij zich straks niets meer van”, waren schering en inslag.

Ik was compleet verbaasd! Reizen is mijn lust en mijn leven, waarom zou ik dat niet meer mogen of kunnen doen zodra er kinderen komen? Wie heeft dat nou bedacht?

Dit was het startsein voor mijn website Kids Love Travel, want ik vind dat iedereen die dat wil, mag reizen met zijn kinderen. Daarom heb ik alle tips die ik over de jaren heen heb verzameld in dit boek opgeschreven. Ik wil alle ouders, de die-hard travel lovers, maar ook de reis twijfelaars inspireren en handvaten geven om op reis te gaan met het gezin.

 

Testimonials

” De moeite waard om te lezen en te hebben voor gezinnen met kinderen. Voor de reislustigen: ik zou zeggen koop en ondervind zelf hoe handig het is om dit ebookje in bezit te hebben.”

Corrie 

” Bedankt voor het snelle toesturen! Ik vind het een heerlijk goodvibes ebookje, wat ik van Kids Love Travel gewend ben. Wat vol handige tips staat en wat ook lekker wegleest.”

Dieuwertje 

Kids Love Travel: ebook 100 Tips voor reizen met kids

Over Auteur

Aafje de Laat

Ik ben ernstig besmet met de “travel bug”. Wij hebben nu 55+ landen bezocht en dat worden er jaarlijks meer. In mijn tienerjaren reisde ik veel met vrienden en vriendinnen. Toen mijn huidige man mijn leven binnen wandelde, gingen we er samen op uit; van een jaar wonen en werken in Australie, tot een cruise door Azie, wandelen door Angkor Wat, fietsen door Bangkok en ronddwalen door de metropool der metropolen New York.

Nu reizen we de wereldrond met onze kinderen. Die even besmet lijken met de “travel bug” als wij. 

Het mooiste aan reizen met kinderen vind ik zien en ervaren hoe je kinderen naar onze mooie wereld kijken. Ze maken snel en zonder te oordelen contact met iedereen die ze tegenkomen op reis, waardoor ook wij veel meer contact hebben met locals sinds we reizen met kinderen. Ook vind ik het belangrijk om de kinderen te laten zien dat ons leven niet “het” leven is. Dat je andere dingen kan geloven, meer of minder geld kan hebben, andere overtuigingen kan aangangen en dat dit niet beter of slechter is.

Trek de wijde wereld in met je kinderen! Droom, durf, reis, ontdek, geniet, lach, en bewonder!